Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jubbers LEGIO draco
Normal Tactiek Defend
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Cedermas probeert naar een medespeler te passen. Fucilato heeft problemen om de bal te vangen. Sartirani rent richting de bal. Fucilato verovert de bal door een tackle van achteren. Fucilato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Licheri is nu in balbezit. Licheri passt de bal in één keer door. Serazzi is nu in balbezit. Fucilato verovert de bal door een tackle van achteren. Fucilato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Sportillo kopt de bal weg. Gariboldi probeert naar een medespeler te passen. Mongelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fucilato verovert de bal door een tackle van achteren. Fucilato haalt uit met een fantastische trap. Paal!

26e minuut.
Baiocchi heeft problemen om de bal te vangen. Simoncini verovert de bal door een tackle van achteren. Simoncini geeft een hoge lob. Fucilato rent richting de bal. Fucilato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Benedusi speelt de bal door. Licheri rent richting de bal. Licheri probeert naar een medespeler te passen. Fucilato is nu in balbezit. Fucilato schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jubbers 48%, LEGIO draco 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jubbers - LEGIO draco 0:0

62e minuut.
Daar is Benedusi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pederzoli is nu in balbezit. Benedusi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Benedusi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

79e minuut.
Iannuccilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Culicchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannuccilli begaat een overtreding. Iannuccilli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jubbers 47%, LEGIO draco 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jubbers - LEGIO draco 0:0