Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus Sicilia Palazzi Meravigliosi
352 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Cusinati rent richting de bal. Cusinati passt de bal zonder na te denken. Vocale bereikt de bal nog maar net als eerste. Vocale schiet op doel. Lenti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Vedovello is nu in balbezit. Pettenati onderschept slim de pass. Petrozzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrozzo schiet op doel. Boscagli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Sicilia - Palazzi Meravigliosi 1:0

13e minuut.
Musella onderschept slim de pass. Musella geeft een lange en hoge pass. Daar is Cannone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Princival is nu in balbezit. Princival schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Fanci geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maddalena zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cusinati is nu in balbezit. Cusinati schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Vedovello met een sublieme pass. Vocale bereikt de bal nog maar net als eerste. Coreda rent richting de bal. Vocale onderschept slim de pass. Vocale draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Gotto passt de bal zonder na te denken. Princival rent richting de bal. Pettenati is nu in balbezit. Princival is nu in balbezit. Princival haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Cellilli probeert naar een medespeler te passen. Pagliaccio probeert de bal met de borst te controleren. Pettenati rent richting de bal. Petrozzo rent richting de bal. Petrozzo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Inworp. Maddalena met de inworp. Pettenati rent richting de bal. Cusinati onderschept slim de pass. Cusinati geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Klungelig pakt Musella de bal. Vedovello is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pettenati. Pettenati krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Sicilia 46%, Palazzi Meravigliosi 54%.
Juventus Sicilia - Palazzi Meravigliosi 1:0

55e minuut.
Musella geeft een hoge lob. Cannone is nu in balbezit. Princival rent richting de bal. Pettenati rent richting de bal. Pettenati haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Gotto passt de bal met de wreef. Sibani is nu in balbezit. Sibani met een sublieme pass. Princival bereikt de bal nog maar net als eerste. Princival draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Zottin passt de bal met de wreef. Coreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedovello is nu in balbezit. Musella onderschept slim de pass. Musella geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Vedovello rent richting de bal. Zottin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zottin probeert naar een medespeler te passen. Vocale rent richting de bal. Vocale draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Pagliaccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagliaccio passt de bal met de wreef. Vedovello rent richting de bal. Cellilli onderschept slim de pass. Cellilli geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Sibani bereikt de bal nog maar net als eerste. Solito is nu in balbezit. Met opzet legt Sibani zijn tegenspeler op de grond. Sibani krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Pagliaccio rent richting de bal. Cusinati rent richting de bal. Cusinati speelt de bal door. Vocale rent richting de bal. Vocale schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Solito geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sibani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Princival de bal. Princival haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Sicilia 42%, Palazzi Meravigliosi 58%.
Juventus Sicilia - Palazzi Meravigliosi 1:0