Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Stellaria Luna Rossa
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 10
6 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Cerbone heeft problemen om de bal te vangen. Magdalinus bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cerbone zijn tegenspeler op de grond. Cerbone krijgt een gele kaart. Magdalinus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Magdalinus met een snel genomen vrije trap. Pederzini is nu in balbezit. Pederzini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Colombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Belardetti is nu in balbezit. Colombo verovert de bal door een tackle van achteren. Pravettoni rent richting de bal. Pravettoni draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Feri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pravettoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Belardetti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pravettoni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pravettoni legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Toniolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stellaria - Luna Rossa 0:1

28e minuut.
Feri bereikt de bal nog maar net als eerste. Belardetti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Feri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grisi met een snel genomen vrije trap. Tripi bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombo verovert de bal door een tackle van achteren. Colombo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Palmieri kopt de bal weg. Buono geeft een lange en hoge pass. Mataiuraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosetti is nu in balbezit. Bosetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Stellaria - Luna Rossa 1:1

44e minuut.
Tripi is nu in balbezit. Pravettoni rent richting de bal. Tripi maakt een afschuwelijke overtreding. Pravettoni raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stellaria 62%, Luna Rossa 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Stellaria - Luna Rossa 1:1

54e minuut.
Grisi rent richting de bal. Magdalinus begaat een overtreding. Grisi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grisi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tripi kopt de bal weg. Mataiuraz kan de bal niet met de borst controleren. Bosetti is nu in balbezit. Bosetti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Mataiuraz passt de bal in één keer door. Pederzini rent richting de bal. Pederzini passt de bal met de wreef. Bosetti rent richting de bal. Bosetti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De Vito speelt de bal door. Colombo is nu in balbezit. Belardetti is nu in balbezit. Colombo onderschept slim de pass. Colombo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stellaria - Luna Rossa 1:2

76e minuut.
Fusini trapt de bal weg. Tripi rent richting de bal. Tripi geeft de bal voor. Mataiuraz rent richting de bal. Mataiuraz schiet op doel. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Inworp. Tripi met de inworp. Klungelig pakt Roda de bal. Palmieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmieri geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Doeltrap. Toniolo met een harde bal richting middenveld. Bosetti rent richting de bal. Bosetti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Belardetti kopt de bal weg. Cerbone probeert naar een medespeler te passen. Grisi heeft problemen om de bal te vangen. Bosetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosetti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Belardetti kopt de bal weg. Klungelig pakt Canziani de bal. Mataiuraz is nu in balbezit. Mataiuraz haalt uit met een fantastische trap. Fusini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Stellaria - Luna Rossa 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stellaria 31%, Luna Rossa 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Stellaria - Luna Rossa 2:2