Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SuperSantos desiderio
LIDO532-GAZALCI Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
13% Spel op eigen helft 87%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten poor
good Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Martelli passt de bal met de wreef. Montella is nu in balbezit. Met opzet legt Sammartano zijn tegenspeler op de grond. Sammartano krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Imbriani probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Berezutskij neemt de hoekschop. Alesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alesi schiet op doel. Massasogni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Zajatz is nu in balbezit. Zajatz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperSantos - desiderio 1:0

16e minuut.
Masala onderschept slim de pass. Masala speelt de bal door. Zajatz speelt de bal door. Alesi rent richting de bal. Alesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperSantos - desiderio 2:0

31e minuut.
Van Driessche probeert naar een medespeler te passen. Sammartano is nu in balbezit. Sammartano speelt de bal door. Zajatz is nu in balbezit. Zajatz schiet op doel. Massasogni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zajatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajatz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperSantos - desiderio 3:0

33e minuut.
Masala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajatz onderschept slim de pass. Zajatz met een sublieme pass. Alesi rent richting de bal. Alesi schiet op doel. Massasogni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Sammartano passt de bal zonder na te denken. Daar is Zajatz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trolio met een sublieme pass. Sammartano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sammartano geeft een hoge lob. Massasogni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Alesi is nu in balbezit. Alesi passt de bal in één keer door. Sammartano heeft problemen om de bal te vangen. Alesi is nu in balbezit. Alesi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Trolio geeft een hoge lob. Inworp. Berezutskij met een snelle inworp. Sammartano rent richting de bal. Sammartano geeft de bal voor. Massasogni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alesi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperSantos - desiderio 4:0

45e minuut.
Masala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajatz verovert de bal door een tackle van achteren. Zajatz probeert naar een medespeler te passen. Sammartano geeft een hoge lob. Alesi springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuperSantos 16%, desiderio 84%.
SuperSantos - desiderio 4:0

46e minuut.
Tosti speelt de bal door. Pedrazzini heeft problemen om de bal te vangen. Alesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alesi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Masala probeert naar een medespeler te passen. Martelli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Laurino de bal. Alesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alesi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Berezutskij met een snelle inworp. Van Driessche kan de bal niet met de borst controleren. Van Driessche geeft een hoge lob. Alesi rent richting de bal. Alesi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Trolio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Berezutskij zal de hoekschop nemen. Imbriani kopt de bal weg. Hendro geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alesi is nu in balbezit. Alesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperSantos - desiderio 5:0

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Massasogni met een harde bal richting middenveld. Berezutskij kopt de bal weg. Alesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alesi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Masala bereikt de bal nog maar net als eerste. Berezutskij onderschept slim de pass. Berezutskij probeert naar een medespeler te passen. Alesi is nu in balbezit. Alesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SuperSantos - desiderio 6:0

73e minuut.
Berezutskij probeert naar een medespeler te passen. Zajatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Trolio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zajatz raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Alesi neemt zijn aanloop. Paal!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berezutskij met de inworp. Sammartano kan de bal niet met de borst controleren. Sammartano geeft de bal voor. Alesi maakt een snoekduik en kopt de bal. Massasogni bokst de bal weg. Zajatz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperSantos - desiderio 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuperSantos 10%, desiderio 90%.
SuperSantos - desiderio 7:0