Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amatori Juventus Sicilia
433 Tactiek 352
40% Balbezit 60%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Guana neemt de hoekschop. Serventi rent richting de bal. Serventi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dall`Agnol de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Amatori - Juventus Sicilia 1:0

11e minuut.
Fanci verovert de bal door een tackle van achteren. Gotto met een sublieme pass. Petrozzo is nu in balbezit. Petrozzo draait met de bal, schiet en ... Bravaccini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Amatori - Juventus Sicilia 1:1

13e minuut.
Pettenati bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicu rent richting de bal. Princival verovert de bal door een tackle van achteren. Princival draait met de bal, schiet en ... Bravaccini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Amatori - Juventus Sicilia 1:2

18e minuut.
Torelli rent richting de bal. Torelli met een sublieme pass. Cicu speelt de bal door. Serventi is nu in balbezit. Serventi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Coreda is nu in balbezit. Serventi verovert de bal door een tackle van achteren. Serventi met een sublieme pass. Dall`Agnol is nu in balbezit. Dall`Agnol schiet op doel. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Petrozzo onderschept slim de pass. Micalizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrozzo verovert de bal door een tackle van achteren. Petrozzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Amatori - Juventus Sicilia 1:3

38e minuut.
Bravaccini met een harde bal richting middenveld. Musella kopt de bal weg. Cicu probeert de bal met de borst te controleren. Princival is nu in balbezit. Princival haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Bravaccini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fiorello probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amatori 70%, Juventus Sicilia 30%.
Amatori - Juventus Sicilia 1:3

48e minuut.
Musella met een sublieme pass. Petrozzo is nu in balbezit. Pettenati is nu in balbezit. Petrozzo rent richting de bal. Petrozzo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Musella onderschept slim de pass. Musella probeert naar een medespeler te passen. Petrozzo is nu in balbezit. Petrozzo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fiorello de bal onder controle te krijgen. Bravaccini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Serventi onderschept slim de pass. Serventi passt de bal in één keer door. Rosso speelt de bal door. Baresi rent richting de bal. Baresi draait met de bal, schiet en ... Lenti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amatori 56%, Juventus Sicilia 44%.
Amatori - Juventus Sicilia 1:3