Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mik fc Francesco Totty FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


22e minuut.
Schiepati zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Prolo passt de bal met de wreef. Marquez rent richting de bal. Marquez geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Delicati kopt de bal weg. Stemma bereikt de bal nog maar net als eerste. Stemma passt de bal zonder na te denken. Bizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizarro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mik fc 50%, Francesco Totty FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mik fc - Francesco Totty FC 0:0

57e minuut.
Scalesi onderschept slim de pass. Scalesi passt de bal in één keer door. Marquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquez schiet op doel. Ciccardi heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Zazio heeft problemen om de bal te vangen. Alighieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Zazio zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Zazio naar de kleedkamers voor een vroege douche.

70e minuut.
Marquez is nu in balbezit. Delicati verovert de bal door een tackle van achteren. Delicati passt de bal in één keer door. Bizarro rent richting de bal. Bizarro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mik fc - Francesco Totty FC 1:0

83e minuut.
Papetti met de inworp. Appicciato geeft de bal voor. De Leo kopt de bal weg. Bizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizarro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Papetti kan de bal niet met de borst controleren. Scalesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scalesi probeert naar een medespeler te passen. Marquez rent richting de bal. Marquez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Bacigaluppo bereikt de bal nog maar net als eerste. Appicciato begaat een overtreding. Bacigaluppo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Appicciato speelt de bal door. Marquez wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mik fc 54%, Francesco Totty FC 46%.
mik fc - Francesco Totty FC 1:0