Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Palazzi Meravigliosi SuperSantos
Normal Tactiek LIDO532-GAZALCI
41% Balbezit 59%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
18.5 gemiddelde waardering 39.5
poor Schieten average
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Vedovello speelt de bal door. Van Driessche bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Driessche geeft een hoge lob. Zajatz rent richting de bal. Zajatz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Palazzi Meravigliosi - SuperSantos 0:1

3e minuut.
Maddalena bereikt de bal nog maar net als eerste. Sammartano rent richting de bal. Sammartano met een sublieme pass. Alesi rent richting de bal. Alesi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Boscagli heeft problemen om de bal te vangen. Zajatz rent richting de bal. Zajatz haalt uit met een fantastische trap. Daar is Pagliaccio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berezutskij geeft de bal voor. Manco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Zajatz passt de bal in één keer door. Van Driessche probeert naar een medespeler te passen. Alesi heeft problemen om de bal te vangen. Alesi schiet op doel. Manco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palazzi Meravigliosi - SuperSantos 0:2

23e minuut.
Van Driessche geeft een lange en hoge pass. Sammartano rent richting de bal. Sammartano passt de bal zonder na te denken. Daar is Alesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alesi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Zajatz is nu in balbezit. Zajatz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Martelli passt de bal zonder na te denken. Sammartano is nu in balbezit. Sammartano geeft de bal voor. Alesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alesi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Palazzi Meravigliosi - SuperSantos 0:3

44e minuut.
Cusinati kopt de bal weg. Jansenson geeft de bal voor. Alesi rent richting de bal. Alesi draait met de bal, schiet en ... Manco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palazzi Meravigliosi - SuperSantos 0:4

45e minuut.
Inworp. Martelli met de inworp. Sammartano rent richting de bal. Sammartano geeft een lange en hoge pass. Zajatz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palazzi Meravigliosi 80%, SuperSantos 20%.
Palazzi Meravigliosi - SuperSantos 0:4

48e minuut.
Inworp. Sammartano met de inworp. Berezutskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Berezutskij geeft de bal voor. Alesi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palazzi Meravigliosi - SuperSantos 0:5

49e minuut.
Zottin rent richting de bal. Van Driessche verovert de bal door een tackle van achteren. Van Driessche geeft een hoge lob. Zajatz heeft problemen om de bal te vangen. Zajatz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Sammartano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pagliaccio heeft problemen om de bal te vangen. Sammartano verovert de bal door een tackle van achteren. Sammartano geeft een lange en hoge pass. Berezutskij geeft een lange en hoge pass. Manco bokst de bal weg.

56e minuut.
Sammartano is nu in balbezit. Sammartano passt de bal zonder na te denken. Daar is Boscagli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alesi rent richting de bal. Alesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Palazzi Meravigliosi - SuperSantos 0:6

60e minuut.
Ras geeft een lange en hoge pass. Van Driessche is nu in balbezit. Van Driessche passt de bal in één keer door. Zajatz rent richting de bal. Zajatz schiet op doel. Manco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Klungelig pakt Vocale de bal. Hendro speelt de bal door. Sammartano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sammartano geeft een lange en hoge pass. Alesi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Manco met een sublieme pass. Berezutskij is nu in balbezit. Berezutskij passt de bal zonder na te denken. Alesi heeft problemen om de bal te vangen. Alesi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Palazzi Meravigliosi - SuperSantos 0:7

67e minuut.
Pagliaccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagliaccio passt de bal zonder na te denken. Cannone rent richting de bal. Zajatz rent richting de bal. Zajatz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Berezutskij is nu in balbezit. Berezutskij probeert naar een medespeler te passen. Zajatz probeert naar een medespeler te passen. Alesi is nu in balbezit. Alesi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zajatz rent richting de bal. Zajatz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Solito geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sammartano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berezutskij geeft de bal voor. Zajatz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Vocale passt de bal met de wreef. Jansenson rent richting de bal. Jansenson geeft de bal voor. Zajatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajatz schiet op doel. Manco bokst de bal weg. Alesi is nu in balbezit. Alesi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Manco met een harde bal richting middenveld. Sammartano kopt de bal weg. Berezutskij probeert naar een medespeler te passen. Zajatz is nu in balbezit. Zajatz draait met de bal, schiet en ... Manco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palazzi Meravigliosi 83%, SuperSantos 17%.
Palazzi Meravigliosi - SuperSantos 0:7