Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pampussi Grigissimo
433 base Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
24% Spel op eigen helft 76%
18 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
31.2 gemiddelde waardering 21.2
adequate Schieten unsatisfactory
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


7e minuut.
Servillo geeft de bal voor. Inworp. Sterling zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cubała rent richting de bal. Cubała geeft een hoge lob. Paal!
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Cubała speelt de bal door. Rimondo probeert naar een medespeler te passen. Domecki probeert naar een medespeler te passen. Dilaverakis rent richting de bal. Dilaverakis haalt uit met een fantastische trap. Mastrogiacomo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pampussi - Grigissimo 1:0

9e minuut.
Zordan met een sublieme pass. Klungelig pakt Claveri de bal. Barros rent richting de bal. Barros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pampussi - Grigissimo 2:0

13e minuut.
Wetzel probeert naar een medespeler te passen. Dilaverakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilaverakis speelt de bal door. Salvatierra rent richting de bal. Salvatierra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pampussi - Grigissimo 3:0

20e minuut.
Rimondo kopt de bal weg. Cubała probeert naar een medespeler te passen. Viglio heeft problemen om de bal te vangen. Dilaverakis rent richting de bal. Dilaverakis geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Salvatierra rent richting de bal. Dilaverakis rent richting de bal. Viglio onderschept slim de pass. Salvatierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvatierra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pampussi - Grigissimo 4:0

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Domecki met een snelle inworp. Cubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubała geeft een lange en hoge pass. Dilaverakis krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Viglio kopt de bal weg. Klungelig pakt Barros de bal. Dilaverakis rent richting de bal. Dilaverakis draait met de bal, schiet en ... Mastrogiacomo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pampussi - Grigissimo 5:0

33e minuut.
Pintomarro geeft een hoge lob. Gambatesa rent richting de bal. Gambatesa passt de bal in één keer door. Claveri rent richting de bal. Claveri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Sterling passt de bal zonder na te denken. Barros rent richting de bal. Barros passt de bal met de wreef. Dilaverakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilaverakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pampussi - Grigissimo 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pampussi 22%, Grigissimo 78%.
Pampussi - Grigissimo 6:0

47e minuut.
Domecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cubała rent richting de bal. Cubała geeft de bal voor. Daar is Dilaverakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dilaverakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Servillo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sterling met een snelle inworp. Cubała rent richting de bal. Cubała geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Barros is nu in balbezit. Barros schiet op doel. Mastrogiacomo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Pintomarro probeert de bal met de borst te controleren. Pintomarro geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. N`Gom zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sterling geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barros is nu in balbezit. Barros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pampussi - Grigissimo 7:0

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Dilaverakis de bal onder controle te krijgen. Sterling bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterling probeert naar een medespeler te passen. Barros geeft een lange en hoge pass. Dilaverakis bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Pampussi - Grigissimo 8:0

66e minuut.
N`Gom rent richting de bal. Sterling is nu in balbezit. Sterling probeert naar een medespeler te passen. Dilaverakis is nu in balbezit. Dilaverakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pampussi - Grigissimo 9:0

67e minuut.
Sterling bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterling geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Carmito de bal onder controle te krijgen. Dilaverakis is nu in balbezit. Dilaverakis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Servillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Domecki speelt de bal door. Cubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubała speelt de bal door. Dilaverakis rent richting de bal. Dilaverakis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Sterling met een sublieme pass. Dilaverakis rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Servillo ... Strafschop! Servillo krijgt een gele kaart. Dilaverakis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Barros neemt zijn aanloop. Mastrogiacomo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pampussi - Grigissimo 10:0

85e minuut.
Cubała speelt de bal door. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi geeft een hoge lob. Sterling bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterling geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dilaverakis rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pampussi 27%, Grigissimo 73%.
Pampussi - Grigissimo 10:0