Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torrione FC defeteam
Normal Tactiek 352
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.4 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Malgeri speelt de bal door. Daar is Bibbò, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colmayer rent richting de bal. Malgeri is nu in balbezit. Malgeri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Klungelig pakt Selmi de bal. Della Giovampaola rent richting de bal. Della Giovampaola passt de bal met de wreef. Missiaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Missiaglia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Bazzani verovert de bal door een tackle van achteren. Malgeri is nu in balbezit. Malgeri speelt de bal door. Missiaglia is nu in balbezit. Missiaglia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Pescetto geeft een lange en hoge pass. Meraviglia rent richting de bal. Meraviglia met een sublieme pass. Missiaglia is nu in balbezit. Missiaglia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torrione FC 57%, defeteam 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torrione FC - defeteam 0:0

51e minuut.
Mastranton probeert naar een medespeler te passen. Landriscina bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiola maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Deiola naar de kleedkamers voor een vroege douche.

56e minuut.
Mastranton probeert naar een medespeler te passen. Colmayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmayer geeft de bal voor. Meraviglia rent richting de bal. Meraviglia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Malgeri passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Simione de bal. Missiaglia is nu in balbezit. Missiaglia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Mastranton rent richting de bal. Malgeri verovert de bal door een tackle van achteren. Malgeri passt de bal met de wreef. Missiaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Missiaglia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Malgeri is nu in balbezit. Malgeri passt de bal in één keer door. Missiaglia rent richting de bal. Missiaglia passt de bal zonder na te denken. Meraviglia is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrione FC - defeteam 0:1

73e minuut.
Mastranton bereikt de bal nog maar net als eerste. Missiaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastranton tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Missiaglia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Malgeri neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Lagana met een sublieme pass. Carmellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazzani is nu in balbezit. Bazzani draait met de bal, schiet en ... Zambrano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Mastranton met een sublieme pass. Della Giovampaola is nu in balbezit. Della Giovampaola geeft de bal voor. Missiaglia kan de bal niet met de borst controleren. Missiaglia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrione FC - defeteam 0:2

90e minuut.
Lagana is nu in balbezit. Malgeri onderschept slim de pass. Malgeri passt de bal met de wreef. Meraviglia is nu in balbezit. Meraviglia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torrione FC 67%, defeteam 33%.
Torrione FC - defeteam 0:2