Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC YBTigers Real Grifoni Genoani
343 Tactiek 3-4-3 Nuovo
41% Balbezit 59%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 42.5
poor Schieten very good
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


3e minuut.
Dri met een sublieme pass. Arpino rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Waissman. Waissman krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Szef geeft de bal voor. Daar is Ciaralli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC YBTigers - Real Grifoni Genoani 0:1

14e minuut.
Kahlert met de inworp. Veiga rent richting de bal. Fontanazza legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Veiga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Veiga kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kahlert passt de bal in één keer door. Veiga is nu in balbezit. Veiga met een sublieme pass. Lourenco rent richting de bal. Lourenco schiet op doel. Loda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC YBTigers - Real Grifoni Genoani 0:2

17e minuut.
Waissman is nu in balbezit. Waissman passt de bal in één keer door. Veiga rent richting de bal. Veiga met een sublieme pass. Kahlert geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szef neemt de hoekschop. Fontanazza controleert de bal met de borst. Lourenco is nu in balbezit. Lourenco draait met de bal, schiet en ... Loda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Veiga is nu in balbezit. Veiga met een sublieme pass. Lourenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Lourenco haalt uit met een fantastische trap. Veiga probeert de bal aan de voet te houden. Loda bokst de bal weg.

25e minuut.
Kahlert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahlert passt de bal in één keer door. Lourenco rent richting de bal. Lourenco draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Caraccioli de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szef geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Fontanazza de bal. Waissman geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lourenco is nu in balbezit. Lourenco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kahlert geeft een hoge lob. Lourenco springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC YBTigers - Real Grifoni Genoani 0:3

27e minuut.
Veiga is nu in balbezit. Waissman rent richting de bal. Waissman met een sublieme pass. Lourenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Lourenco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC YBTigers - Real Grifoni Genoani 0:4

36e minuut.
Tomeo is nu in balbezit. Waissman verovert de bal door een tackle van achteren. Waissman probeert naar een medespeler te passen. Veiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Itta bereikt de bal nog maar net als eerste. Berán bereikt de bal nog maar net als eerste. Berán met een sublieme pass. Szef is nu in balbezit. Szef haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bajski speelt de bal door. Itta rent richting de bal. Itta geeft de bal voor. Arpino geeft een lange en hoge pass. Dri krijgt zijn hoofd ertegen. Bandach bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC YBTigers 67%, Real Grifoni Genoani 33%.
FC YBTigers - Real Grifoni Genoani 0:4

47e minuut.
Waissman bereikt de bal nog maar net als eerste. Szef is nu in balbezit. Szef met een sublieme pass. Veiga rent richting de bal. Veiga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Itta rent richting de bal. Itta geeft een hoge lob. Seppänen is nu in balbezit. Bacconi onderschept slim de pass. Bacconi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Itta rent richting de bal. Szef verovert de bal door een tackle van achteren. Szef passt de bal in één keer door. Veiga rent richting de bal. Veiga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lourenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Lourenco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC YBTigers - Real Grifoni Genoani 0:5

58e minuut.
Bacconi is nu in balbezit. Dri is nu in balbezit. Dri passt de bal in één keer door. Arpino rent richting de bal. Arpino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Berán is nu in balbezit. Berán passt de bal met de wreef. Kahlert met een sublieme pass. Lourenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Lourenco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Caraccioli passt de bal met de wreef. Itta is nu in balbezit. Itta geeft een hoge lob. Arpino bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC YBTigers - Real Grifoni Genoani 1:5

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kahlert met de inworp. Veiga geeft een lange en hoge pass. Szef bereikt de bal nog maar net als eerste. Szef haalt uit met een fantastische trap. Loda bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC YBTigers 61%, Real Grifoni Genoani 39%.
FC YBTigers - Real Grifoni Genoani 1:5