Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ramiozuola Borussia Calderon 26
442 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Celenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Celenza passt de bal zonder na te denken. Calogeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Calogeri draait met de bal, schiet en ... Sassi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ramiozuola - Borussia Calderon 26 1:0

3e minuut.
Celenza raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Berogna komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Infantocci geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aronica met een snelle inworp. Toninelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Toninelli geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Berogna met een sublieme pass. Rezzoagli rent richting de bal. Rezzoagli geeft een lange en hoge pass. Berogna is nu in balbezit. Berogna haalt uit met een fantastische trap. Sassi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Rezzoagli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rezzoagli geeft een lange en hoge pass. Siani geeft de bal voor. Giansoldati rent richting de bal. Giansoldati draait met de bal, schiet en ... Cretella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Delrio onderschept slim de pass. Rigamonti verovert de bal door een tackle van achteren. Campione bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Campione, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campione speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ramiozuola - Borussia Calderon 26 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ramiozuola 46%, Borussia Calderon 26 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ramiozuola - Borussia Calderon 26 1:1

49e minuut.
Beri geeft een hoge lob. Inworp. Rezzoagli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calogeri is nu in balbezit. Calogeri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Rigamonti verovert de bal door een tackle van achteren. Rezzoagli verovert de bal door een tackle van achteren. Rezzoagli speelt de bal door. Berogna is nu in balbezit. Berogna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Klungelig pakt Scaffidi de bal. Ironi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ironi passt de bal in één keer door. Berogna is nu in balbezit. Berogna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Campione bereikt de bal nog maar net als eerste. Campione geeft een lange en hoge pass. Daar is Arzilli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balzaretti rent richting de bal. Balzaretti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ramiozuola 52%, Borussia Calderon 26 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ramiozuola - Borussia Calderon 26 1:1