Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
leccess cariocaTIM
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.3
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


17e minuut.
Converso onderschept slim de pass. Converso speelt de bal door. Federa speelt de bal door. Occulto bereikt de bal nog maar net als eerste. Occulto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ganci onderschept slim de pass. Sottile verovert de bal door een tackle van achteren. Federa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganci onderschept slim de pass. Ganci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ceglia speelt de bal door. Giurato is nu in balbezit. Ganci bereikt de bal nog maar net als eerste. Giurato is nu in balbezit. Giurato schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Converso bereikt de bal nog maar net als eerste. Converso geeft een hoge lob. Carnesecca probeert de bal met de borst te controleren. Giurato bereikt de bal nog maar net als eerste. Giurato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Converso bereikt de bal nog maar net als eerste. Occulto verovert de bal door een tackle van achteren. Occulto met een sublieme pass. Panarello bereikt de bal nog maar net als eerste. Panarello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leccess 45%, cariocaTIM 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
leccess - cariocaTIM 0:0

58e minuut.
Carnesecca geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pizzimenti met een snelle inworp. Ganci rent richting de bal. Ganci haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Federa is nu in balbezit. Pizzimenti onderschept slim de pass. Pizzimenti met een sublieme pass. Giurato bereikt de bal nog maar net als eerste. Giurato haalt uit met een fantastische trap. Puglia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Benedetto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Varischetti komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leccess 50%, cariocaTIM 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
leccess - cariocaTIM 0:0