Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Grifoni Genoani Ramiozuola
3-4-3 Nuovo Tactiek 442
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
29 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 27.4
solide Schieten zwak
goed Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


4e minuut.
Aronica geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Svrtan met de inworp. Veiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Penha passt de bal zonder na te denken. Matraxia met een sublieme pass. Lourenco rent richting de bal. Veiga rent richting de bal. Veiga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Cretella trapt de bal weg. Klungelig pakt Berán de bal. Berán met een sublieme pass. Lourenco rent richting de bal. Lourenco haalt uit met een fantastische trap. Cretella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Africani verovert de bal door een tackle van achteren. Africani geeft een lange en hoge pass. Penha geeft een hoge lob. Lourenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Lourenco draait met de bal, schiet en ... Cretella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Lăzărescu onderschept slim de pass. Lăzărescu speelt de bal door. Ironi speelt de bal door. Calogeri is nu in balbezit. Calogeri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Grifoni Genoani - Ramiozuola 0:1

14e minuut.
Veiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Matraxia bereikt de bal nog maar net als eerste. Matraxia probeert naar een medespeler te passen. Lourenco rent richting de bal. Lourenco draait met de bal, schiet en ... Cretella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Veiga is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Svrtan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Salachna kopt de bal weg. Cretella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Grifoni Genoani - Ramiozuola 1:1

23e minuut.
Veiga rent richting de bal. Lourenco is nu in balbezit. Veiga rent richting de bal. Lourenco rent richting de bal. Lourenco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Lourenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Berán bereikt de bal nog maar net als eerste. Berán passt de bal zonder na te denken. Veiga heeft problemen om de bal te vangen. Veiga haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Aronica probeert naar een medespeler te passen. Salachna rent richting de bal. Salachna passt de bal met de wreef. Veiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Grifoni Genoani 33%, Ramiozuola 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Grifoni Genoani - Ramiozuola 1:1

51e minuut.
Lăzărescu rent richting de bal. Berogna onderschept slim de pass. Berogna passt de bal in één keer door. Ironi heeft problemen om de bal te vangen. Ironi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Calogeri de bal. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Veiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Matraxia bereikt de bal nog maar net als eerste. Matraxia passt de bal met de wreef. Lourenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Lourenco draait met de bal, schiet en ... Cretella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Lăzărescu geeft een hoge lob. Salachna speelt de bal door. Klungelig pakt Lourenco de bal. Salachna rent richting de bal. Salachna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Inworp. Svrtan met de inworp. Veiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiga draait met de bal, schiet en ... Cretella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Grifoni Genoani - Ramiozuola 2:1

62e minuut.
Cretella trapt de bal weg. Svrtan heeft problemen om de bal te vangen. Svrtan met een sublieme pass. Lourenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Lourenco draait met de bal, schiet en ... Cretella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Havas met een sublieme pass. Penha probeert naar een medespeler te passen. Matraxia speelt de bal door. Salachna is nu in balbezit. Salachna geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Arzilli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salachna met de inworp. Matraxia rent richting de bal. Matraxia geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Matraxia speelt de bal door. Salachna geeft de bal voor. Aronica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lourenco rent richting de bal. Lourenco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Aronica raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mombelli komt het veld opgelopen. Lourenco raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Padrón komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Mombelli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Svrtan met een snelle inworp. Veiga is nu in balbezit. Veiga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Delrio geeft de bal voor. Svrtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Svrtan passt de bal zonder na te denken. Veiga is nu in balbezit. Veiga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Grifoni Genoani 28%, Ramiozuola 72%.
Real Grifoni Genoani - Ramiozuola 2:1