Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scugnizzi Vincenti Real Grifoni Genoani
Normal Tactiek 3-4-3 Nuovo
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 37.7
waardeloos Schieten zeer goed
zwak Passen goed
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Milivojević passt de bal in één keer door. Veiga is nu in balbezit. Abbruzzese bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiga verovert de bal door een tackle van achteren. Veiga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Abbruzzese geeft een lange en hoge pass. Berán met een sublieme pass. Daar is Milivojević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calcagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Calcagni schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Veiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scugnizzi Vincenti - Real Grifoni Genoani 0:1

8e minuut.
Klungelig pakt Berán de bal. Berán met een sublieme pass. Veiga met een sublieme pass. Calcagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Calcagni haalt uit met een fantastische trap. Monitoro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Ferrarese kopt de bal weg. Berán probeert naar een medespeler te passen. Svrtan met een sublieme pass. Veiga rent richting de bal. Veiga schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Berán met een sublieme pass. Svrtan is nu in balbezit. Svrtan passt de bal zonder na te denken. Milivojević is nu in balbezit. Milivojević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Calcagni rent richting de bal. Calcagni schiet op doel. Abbruzzese kan de bal niet met de borst controleren. Calcagni is nu in balbezit. Calcagni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Chasapidis geeft de bal voor. Veiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbruzzese begaat een overtreding. Abbruzzese krijgt een gele kaart. Veiga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Veiga komt bij de bal en schiet. Monitoro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Veiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Calcagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiga rent richting de bal. Calcagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Calcagni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scugnizzi Vincenti - Real Grifoni Genoani 0:2

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Veiga de bal onder controle te krijgen. Svrtan met een sublieme pass. Milivojević speelt de bal door. Calcagni heeft problemen om de bal te vangen. Calcagni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scugnizzi Vincenti - Real Grifoni Genoani 0:3

28e minuut.
Chasapidis met een sublieme pass. Havas geeft de bal voor. Milivojević met een sublieme pass. Veiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scugnizzi Vincenti - Real Grifoni Genoani 0:4

34e minuut.
Zampogna is nu in balbezit. Matraxia onderschept slim de pass. Matraxia met een sublieme pass. Calcagni rent richting de bal. Calcagni schiet op doel. Monitoro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Berán onderschept slim de pass. Berán speelt de bal door. Calcagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiga is nu in balbezit. Veiga haalt uit met een fantastische trap. Monitoro bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scugnizzi Vincenti 76%, Real Grifoni Genoani 24%.
Scugnizzi Vincenti - Real Grifoni Genoani 0:4

49e minuut.
Veiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiga probeert naar een medespeler te passen. Calcagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Calcagni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scugnizzi Vincenti - Real Grifoni Genoani 0:5

54e minuut.
Calcagni is nu in balbezit. Matraxia met een sublieme pass. Milivojević speelt de bal door. Veiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Berán rent richting de bal. Milivojević is nu in balbezit. Milivojević passt de bal in één keer door. Calcagni is nu in balbezit. Calcagni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scugnizzi Vincenti - Real Grifoni Genoani 0:6

61e minuut.
Svrtan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Veiga de bal. Matraxia probeert naar een medespeler te passen. Calcagni is nu in balbezit. Calcagni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scugnizzi Vincenti - Real Grifoni Genoani 0:7

67e minuut.
Milivojević speelt de bal door. Calcagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbruzzese bereikt de bal nog maar net als eerste. Calcagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Calcagni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scugnizzi Vincenti - Real Grifoni Genoani 0:8

71e minuut.
Traini rent richting de bal. Traini geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milivojević met een snelle inworp. Matraxia geeft een hoge lob. Monitoro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Veiga heeft problemen om de bal te vangen. Berán met een sublieme pass. Milivojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Milivojević geeft de bal voor. Veiga rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Svrtan neemt de hoekschop. Veiga rent richting de bal. Veiga haalt uit met een fantastische trap. Monitoro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Klungelig pakt Zampogna de bal. Milivojević probeert naar een medespeler te passen. Matraxia probeert naar een medespeler te passen. Calcagni is nu in balbezit. Calcagni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Veiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Calcagni is nu in balbezit. Veiga is nu in balbezit. Calcagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Calcagni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Matraxia speelt de bal door. Calcagni rent richting de bal. Calcagni passt de bal zonder na te denken. Veiga rent richting de bal. Veiga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Monitoro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Matraxia kopt de bal weg. Daar is Calcagni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Traini rent richting de bal. Calcagni verovert de bal door een tackle van achteren. Calcagni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scugnizzi Vincenti 70%, Real Grifoni Genoani 30%.
Scugnizzi Vincenti - Real Grifoni Genoani 0:8