Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ramiozuola Tiber
442 Tactiek 442
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
16 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.7 gemiddelde waardering 20.4
matig Schieten hopeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Ironi rent richting de bal. Ironi passt de bal met de wreef. Calogeri is nu in balbezit. Calogeri schiet op doel. Linati probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ramiozuola - Tiber 1:0

15e minuut.
Calogeri rent richting de bal. Calogeri geeft een hoge lob. Daar is Bonforte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berogna rent richting de bal. Berogna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cretella trapt de bal weg van het doel. Meriggi kopt de bal weg. Atsoggiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Atsoggiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ramiozuola - Tiber 1:1

39e minuut.
Daar is Rezzoagli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernich probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ironi de bal. Berogna is nu in balbezit. Berogna draait met de bal, schiet en ... Linati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Mombelli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sabino met een snelle inworp. Frattoli rent richting de bal. Frattoli schiet op doel. Cretella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ramiozuola 53%, Tiber 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ramiozuola - Tiber 1:1

49e minuut.
Calogeri verovert de bal door een tackle van achteren. Calogeri passt de bal in één keer door. Berogna rent richting de bal. Berogna draait met de bal, schiet en ... Linati maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Calogeri rent richting de bal. Calogeri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Inworp. Delrio met een snelle inworp. Calogeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ironi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ironi geeft de bal voor. Paal! Linati probeert wanhopig de bal te grijpen. Berogna rent richting de bal. Berogna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ramiozuola - Tiber 2:1

68e minuut.
Bernich heeft problemen om de bal te vangen. Rezzoagli onderschept slim de pass. Rezzoagli met een sublieme pass. Berogna is nu in balbezit. Berogna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Linati met een harde bal richting middenveld. Scaffidi kopt de bal weg. Cunegondi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Calogeri is nu in balbezit. Calogeri schiet op doel. Linati bokst de bal weg.

83e minuut.
Atsoggiu geeft de bal voor. Africani probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Ironi de bal onder controle te krijgen. Calogeri is nu in balbezit. Calogeri haalt uit met een fantastische trap. Linati bokst de bal weg.

86e minuut.
Frattoli speelt de bal door. Klungelig pakt Sabino de bal. Sabino passt de bal met de wreef. Meriggi rent richting de bal. Meriggi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Cretella trapt de bal weg. Ghetti kopt de bal weg. Atsoggiu rent richting de bal. Frattoli is nu in balbezit. Frattoli haalt uit met een fantastische trap. Cretella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ramiozuola 52%, Tiber 48%.
Ramiozuola - Tiber 2:1