Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brindisi Fc foffo
Normal Tactiek doc
38% Balbezit 62%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
28.9 gemiddelde waardering 46.7
weak Schieten formidable
weak Passen very good
average Verdedigen good


3e minuut.
Brugnoli geeft de bal voor. Hajrović is nu in balbezit. Hajrović geeft een hoge lob. Grespan is nu in balbezit. Grespan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Verlinden verovert de bal door een tackle van achteren. Verlinden speelt de bal door. Zabłocki rent richting de bal. Zabłocki draait met de bal, schiet en ... Foresto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brindisi Fc - foffo 0:1

14e minuut.
Zabłocki onderschept slim de pass. Zabłocki passt de bal zonder na te denken. Grespan is nu in balbezit. Grespan haalt uit met een fantastische trap. Foresto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brindisi Fc - foffo 0:2

17e minuut.
Karbowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karbowski probeert naar een medespeler te passen. Zabłocki rent richting de bal. Zabłocki draait met de bal, schiet en ... Bertoluzza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Hajrović kopt de bal weg. Aleksić rent richting de bal. Aleksić passt de bal in één keer door. Grespan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grespan schiet op doel. Paal!

21e minuut.
Purwadi onderschept slim de pass. Purwadi passt de bal in één keer door. Karbowski probeert naar een medespeler te passen. Grespan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grespan schiet op doel. Foresto bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Kokotas geeft de bal voor. Klungelig pakt Grespan de bal. Grespan passt de bal in één keer door. Zabłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabłocki schiet op doel. Foresto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brindisi Fc - foffo 0:3

31e minuut.
Zabłocki onderschept slim de pass. Zabłocki probeert naar een medespeler te passen. Aleksić met een sublieme pass. Grespan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grespan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brindisi Fc - foffo 0:4

34e minuut.
Karbowski rent richting de bal. Karbowski passt de bal met de wreef. Aleksić speelt de bal door. Zabłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabłocki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Mastromarini geeft de bal voor. Inworp. Kokotas met een snelle inworp. Grespan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grespan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Safar bereikt de bal nog maar net als eerste. Safar geeft een hoge lob. Verlinden geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Grespan de bal. Grespan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Inworp. Kokotas met een snelle inworp. Karbowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Grespan de bal. Grespan draait met de bal, schiet en ... Foresto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brindisi Fc 82%, foffo 18%.
Brindisi Fc - foffo 0:4

46e minuut.
Zabłocki speelt de bal door. Aleksić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksić passt de bal met de wreef. Grespan rent richting de bal. Grespan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Zabłocki onderschept slim de pass. Zabłocki met een sublieme pass. Grespan is nu in balbezit. Grespan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Verlinden speelt de bal door. Zabłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabłocki haalt uit met een fantastische trap. Foresto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Purwadi kan de bal niet met de borst controleren. Purwadi passt de bal in één keer door. Verlinden met een sublieme pass. Aleksić is nu in balbezit. Aleksić schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Aleksić rent richting de bal. Aleksić speelt de bal door. Mastromarini probeert de bal met de borst te controleren. Grespan is nu in balbezit. Grespan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brindisi Fc - foffo 0:5

60e minuut.
Verlinden controleert de bal met de borst. Safar rent richting de bal. Verlinden begaat een overtreding. Verlinden krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Aleksić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksić speelt de bal door. Zabłocki rent richting de bal. Zabłocki schiet op doel. Foresto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brindisi Fc - foffo 0:6

67e minuut.
Zabłocki is nu in balbezit. Zabłocki passt de bal in één keer door. Mastromarini rent richting de bal. Grespan onderschept slim de pass. Grespan schiet op doel. Foresto bokst de bal weg.

69e minuut.
Purwadi kopt de bal weg. Safar kan de bal niet met de borst controleren. Zabłocki is nu in balbezit. Zabłocki geeft een hoge lob. Grespan springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Klungelig pakt Verlinden de bal. Verlinden speelt de bal door. Grespan is nu in balbezit. Grespan haalt uit met een fantastische trap. Foresto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brindisi Fc - foffo 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brindisi Fc 72%, foffo 28%.
Brindisi Fc - foffo 0:7