Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Salent Fc Smolkovas AFC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Buccino met een snelle inworp. Grisoni rent richting de bal. Grisoni met een sublieme pass. Burlandi is nu in balbezit. Burlandi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Salent Fc - Smolkovas AFC 1:0

13e minuut.
Frisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Franchini onderschept slim de pass. Franchini probeert naar een medespeler te passen. Santoro Cayro is nu in balbezit. Santoro Cayro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Franchini geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Belletto de bal. Cabella rent richting de bal. Belletto onderschept slim de pass. Belletto geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Salent Fc - Smolkovas AFC 1:1

27e minuut.
Ucchino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ucchino probeert naar een medespeler te passen. Scalmani is nu in balbezit. Corbetta onderschept slim de pass. Corbetta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Falomi Crotti passt de bal zonder na te denken. Frisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Frisi probeert naar een medespeler te passen. Bellante is nu in balbezit. Bellante schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Salent Fc 62%, Smolkovas AFC 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Salent Fc - Smolkovas AFC 1:1

47e minuut.
Franchini probeert naar een medespeler te passen. Santoro Cayro is nu in balbezit. Santoro Cayro schiet op doel. Bellante is nu in balbezit. Bellante schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Belletto met een sublieme pass. Massaro rent richting de bal. Massaro geeft een lange en hoge pass. Ucchino heeft problemen om de bal te vangen. Ucchino geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Salent Fc 58%, Smolkovas AFC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Salent Fc - Smolkovas AFC 1:1