Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AF Ostia 24 REX FC
352 Tactiek 352
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.8 gemiddelde waardering 17.1
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Genta is nu in balbezit. Genta draait met de bal, schiet en ... Daar is Carotta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bovina is nu in balbezit. Bovina draait met de bal, schiet en ... Bach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Delfabbro heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
AF Ostia 24 - REX FC 1:0

7e minuut.
Zampella geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carraro met een snelle inworp. Bonora is nu in balbezit. Bonora draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Righezio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovina onderschept slim de pass. Bovina passt de bal met de wreef. Genta bereikt de bal nog maar net als eerste. Genta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Carotta is nu in balbezit. Spagone onderschept slim de pass. Spagone passt de bal zonder na te denken. Agostinacchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Agostinacchio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AF Ostia 24 58%, REX FC 42%.
AF Ostia 24 - REX FC 1:0

48e minuut.
Ceccucci verovert de bal door een tackle van achteren. Ceccucci geeft een lange en hoge pass. Bonifazio rent richting de bal. Bovina verovert de bal door een tackle van achteren. Bovina geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Daar is Spagone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grisanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Grisanti passt de bal met de wreef. Bonora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonora draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Agostinacchio verovert de bal door een tackle van achteren. Balzarini rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Righezio. Righezio krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AF Ostia 24 52%, REX FC 48%.
AF Ostia 24 - REX FC 1:0