Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smolkovas AFC Frecce Sbalorditivi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Cuccureddu rent richting de bal. Bertullo verovert de bal door een tackle van achteren. Bertullo met een sublieme pass. Klungelig pakt De Lorenzis de bal. De Lorenzis geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Grada is nu in balbezit. Grada passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Scalmani de bal. Ramini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Belletto met een sublieme pass. Gozzo heeft problemen om de bal te vangen. Gozzo geeft de bal voor. De Filippo rent richting de bal. De Filippo schiet op doel. Ariatti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Scalmani geeft de bal voor. Daar is Gasti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Lorenzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellante is nu in balbezit. Bellante draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klungelig pakt Ramini de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Falomi Crotti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frisi is nu in balbezit. Frisi geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Smolkovas AFC - Frecce Sbalorditivi 1:0

25e minuut.
Ramini is nu in balbezit. Scalmani is nu in balbezit. Ramini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ramini krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Bellante rent richting de bal. De Lorenzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellante bereikt de bal nog maar net als eerste. De Lorenzis is nu in balbezit. De Lorenzis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De Lorenzis is nu in balbezit. Daar is Bellante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Lorenzis is nu in balbezit. Bellante bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellante draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smolkovas AFC 46%, Frecce Sbalorditivi 54%.
Smolkovas AFC - Frecce Sbalorditivi 1:0

51e minuut.
Klungelig pakt Belletto de bal. Canestrari bereikt de bal nog maar net als eerste. Belletto maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Belletto moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Belletto schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

72e minuut.
Ascosi verovert de bal door een tackle van achteren. Falomi Crotti is nu in balbezit. Falomi Crotti passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Canestrari de bal. Canestrari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Smolkovas AFC - Frecce Sbalorditivi 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smolkovas AFC 52%, Frecce Sbalorditivi 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Smolkovas AFC - Frecce Sbalorditivi 1:1