Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scimmioni Taglienti foffo
Normal Tactiek doc
37% Balbezit 63%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 39
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 50.6
poor Schieten excellent
poor Passen very good
poor Verdedigen good


6e minuut.
Mussati kopt de bal weg. Zanelotti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Riverón is nu in balbezit. Riverón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scimmioni Taglienti - foffo 0:1

7e minuut.
Purwadi passt de bal in één keer door. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden geeft de bal voor. Zabłocki rent richting de bal. Zabłocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scimmioni Taglienti - foffo 0:2

9e minuut.
Purwadi geeft een lange en hoge pass. Zanelotti probeert naar een medespeler te passen. Riverón probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zabłocki de bal. Zabłocki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Lūsis rent richting de bal. Lūsis passt de bal zonder na te denken. Zabłocki rent richting de bal. Zabłocki schiet op doel. Belardetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scimmioni Taglienti - foffo 0:3

14e minuut.
Purwadi passt de bal in één keer door. Daar is Karbowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karbowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zabłocki de bal. Zabłocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scimmioni Taglienti - foffo 0:4

17e minuut.
Leonello passt de bal in één keer door. Zabłocki rent richting de bal. Zabłocki passt de bal zonder na te denken. Riverón is nu in balbezit. Riverón draait met de bal, schiet en ... Belardetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Riverón bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Belardetti speelt de bal door. Karbowski kopt de bal weg. Cresti Neri heeft problemen om de bal te vangen. Zabłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabłocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scimmioni Taglienti - foffo 0:5

19e minuut.
Inworp. Verlinden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Purwadi probeert naar een medespeler te passen. Zabłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabłocki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Scimmioni Taglienti - foffo 0:6

20e minuut.
Purwadi speelt de bal door. Karbowski met een sublieme pass. Zabłocki is nu in balbezit. Zabłocki draait met de bal, schiet en ... Belardetti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Scimmioni Taglienti - foffo 0:7

20e minuut.
Daar is Cerasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zabłocki verovert de bal door een tackle van achteren. Zabłocki probeert naar een medespeler te passen. Riverón bereikt de bal nog maar net als eerste. Riverón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scimmioni Taglienti - foffo 0:8

22e minuut.
Zabłocki probeert naar een medespeler te passen. Leonello is nu in balbezit. Rondini rent richting de bal. Leonello onderschept slim de pass. Leonello geeft de bal voor. Belardetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Riverón bereikt de bal nog maar net als eerste. Riverón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scimmioni Taglienti - foffo 0:9

27e minuut.
Zabłocki passt de bal in één keer door. Lūsis speelt de bal door. Verlinden rent richting de bal. Verlinden geeft de bal voor. Zabłocki krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Riverón is nu in balbezit. Riverón speelt de bal door. Klungelig pakt Zabłocki de bal. Zabłocki draait met de bal, schiet en ... Belardetti probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Purwadi kopt de bal weg. Daar is Di Miccio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lūsis probeert naar een medespeler te passen. Zabłocki is nu in balbezit. Zabłocki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Inworp. Leonello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karbowski speelt de bal door. Zabłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabłocki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Riverón rent richting de bal. Riverón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Leonello met een snelle inworp. Karbowski is nu in balbezit. Karbowski passt de bal zonder na te denken. Zabłocki heeft problemen om de bal te vangen. Zabłocki draait met de bal, schiet en ... Belardetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Verlinden geeft de bal voor. Zabłocki is nu in balbezit. Rondini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zabłocki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zabłocki kan niet meer verder spelen. Spagna komt het veld opgelopen. Riverón neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Belardetti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scimmioni Taglienti - foffo 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scimmioni Taglienti 88%, foffo 12%.
Scimmioni Taglienti - foffo 0:10

47e minuut.
Riverón is nu in balbezit. Riverón passt de bal zonder na te denken. Daar is Spagna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lūsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lūsis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Belardetti trapt de bal weg van het doel. Purwadi kopt de bal weg. Riverón rent richting de bal. Riverón draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scimmioni Taglienti - foffo 0:11

52e minuut.
Hajrović verovert de bal door een tackle van achteren. Hajrović met een sublieme pass. Lūsis probeert naar een medespeler te passen. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden geeft een hoge lob. Belardetti bokst de bal weg. Daar is Mussati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riverón bereikt de bal nog maar net als eerste. Riverón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scimmioni Taglienti - foffo 0:12

55e minuut.
Di Miccio is nu in balbezit. Verlinden verovert de bal door een tackle van achteren. Verlinden probeert naar een medespeler te passen. Riverón rent richting de bal. Riverón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Spagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Mussati legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Spagna is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Riverón neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Belardetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scimmioni Taglienti - foffo 0:13

58e minuut.
Rondini kopt de bal weg. Inworp. Leonello met een snelle inworp. Karbowski speelt de bal door. Lūsis met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Rondini probeert naar een medespeler te passen. Hajrović probeert de bal met de borst te controleren. Hajrović probeert naar een medespeler te passen. Daar is Riverón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riverón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scimmioni Taglienti - foffo 0:14

74e minuut.
Klungelig pakt Cerasa de bal. Riverón verovert de bal door een tackle van achteren. Lūsis met een sublieme pass. Spagna rent richting de bal. Spagna draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Alí is nu in balbezit. Alí passt de bal in één keer door. Purwadi met een sublieme pass. Klungelig pakt Riverón de bal. Riverón draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Scimmioni Taglienti - foffo 0:15

80e minuut.
Belardetti met een sublieme pass. Crisciuolo is nu in balbezit. Karbowski maakt een afschuwelijke overtreding. Karbowski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

81e minuut.
Leonello rent richting de bal. Rondini maakt een afschuwelijke overtreding. Leonello is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lūsis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Zanelotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riverón rent richting de bal. Riverón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scimmioni Taglienti - foffo 0:16

82e minuut.
Lūsis passt de bal in één keer door. Crisciuolo is nu in balbezit. Leonello verovert de bal door een tackle van achteren. Leonello geeft de bal voor. Spagna springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Hajrović passt de bal met de wreef. Purwadi heeft problemen om de bal te vangen. Purwadi passt de bal met de wreef. Riverón is nu in balbezit. Riverón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kenny met een sublieme pass. Di Miccio probeert de bal met de borst te controleren. Purwadi probeert naar een medespeler te passen. Riverón is nu in balbezit. Riverón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scimmioni Taglienti 86%, foffo 14%.
Scimmioni Taglienti - foffo 0:16