Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AF Ostia 24 Pescara Calcio 1936
352 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Bravetti rent richting de bal. Furnari onderschept slim de pass. Furnari met een sublieme pass. Genta rent richting de bal. Genta draait met de bal, schiet en ... Zamarco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Furnari probeert naar een medespeler te passen. Genta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierro begaat een overtreding. Pierro krijgt een gele kaart.

31e minuut.
De Francesche passt de bal zonder na te denken. Furnari controleert de bal met de borst. Furnari met een sublieme pass. Genta rent richting de bal. Genta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AF Ostia 24 - Pescara Calcio 1936 1:0

36e minuut.
Scazzosi kopt de bal weg. Tarchetti rent richting de bal. Tarchetti probeert naar een medespeler te passen. Crispini is nu in balbezit. Crispini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De Francesche met een sublieme pass. Crispini is nu in balbezit. Balzarini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Crispini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De Francesche wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AF Ostia 24 50%, Pescara Calcio 1936 50%.
AF Ostia 24 - Pescara Calcio 1936 1:0

47e minuut.
Ceccucci is nu in balbezit. Ceccucci speelt de bal door. Taravelli is nu in balbezit. Taravelli geeft een lange en hoge pass. Bovina krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AF Ostia 24 - Pescara Calcio 1936 2:0

52e minuut.
Mormandi passt de bal in één keer door. Taravelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pierro krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

53e minuut.
Dicandia geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tarchetti met de inworp. De Francesche rent richting de bal. De Francesche haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Mormandi is nu in balbezit. Mormandi probeert naar een medespeler te passen. Dassé rent richting de bal. Genta onderschept slim de pass. Genta draait met de bal, schiet en ... Zamarco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
De Francesche passt de bal zonder na te denken. Taravelli is nu in balbezit. De Francesche verovert de bal door een tackle van achteren. Crispini is nu in balbezit. Crispini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Taravelli met een sublieme pass. Bovina bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovina passt de bal in één keer door. Genta is nu in balbezit. Genta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Taravelli met een sublieme pass. Dassé heeft problemen om de bal te vangen. Furnari speelt de bal door. Genta is nu in balbezit. Genta draait met de bal, schiet en ... Zamarco bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Zampella speelt de bal door. Taravelli probeert naar een medespeler te passen. Spagone is nu in balbezit. Spagone haalt uit met een fantastische trap. Zamarco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AF Ostia 24 - Pescara Calcio 1936 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AF Ostia 24 31%, Pescara Calcio 1936 69%.
AF Ostia 24 - Pescara Calcio 1936 3:0