Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santathinaikos A.C. Mandinese
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 23.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Culvan verovert de bal door een tackle van achteren. Culvan passt de bal in één keer door. Baldani rent richting de bal. Paone rent richting de bal. Paone schiet op doel. Nava bokst de bal weg.

10e minuut.
Biffino is nu in balbezit. Paone is nu in balbezit. Paone probeert naar een medespeler te passen. Baldani bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santathinaikos - A.C. Mandinese 0:1

11e minuut.
Monte geeft de bal voor. Guastavino kopt de bal weg. Daar is Zurri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baldani rent richting de bal. Baldani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santathinaikos - A.C. Mandinese 0:2

19e minuut.
Biffino probeert naar een medespeler te passen. Baldani rent richting de bal. Paone rent richting de bal. Paone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santathinaikos - A.C. Mandinese 0:3

21e minuut.
Zener rent richting de bal. Biffino verovert de bal door een tackle van achteren. Biffino probeert naar een medespeler te passen. Daar is Baldani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baldani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Roccon bereikt de bal nog maar net als eerste. Paone onderschept slim de pass. Paone passt de bal met de wreef. Baldani bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Guastavino probeert naar een medespeler te passen. Amati is nu in balbezit. Vittoriello verovert de bal door een tackle van achteren. Zaino is nu in balbezit. Zaino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santathinaikos 66%, A.C. Mandinese 34%.
Santathinaikos - A.C. Mandinese 0:3

72e minuut.
Inworp. Biffino met de inworp. Zurri bereikt de bal nog maar net als eerste. Paone onderschept slim de pass. Paone geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Roccon rent richting de bal. Paone verovert de bal door een tackle van achteren. Santia is nu in balbezit. Paone verovert de bal door een tackle van achteren. Paone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santathinaikos - A.C. Mandinese 0:4

89e minuut.
Arzaghi passt de bal in één keer door. Amati bereikt de bal nog maar net als eerste. Amati passt de bal met de wreef. Baldani bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santathinaikos 53%, A.C. Mandinese 47%.
Santathinaikos - A.C. Mandinese 0:4