Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Frecce Sbalorditivi The Foxes
Normal Tactiek 442
44% Balbezit 56%
45% Spel op eigen helft 55%
3 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 25.2
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Trapattoni rent richting de bal. De Filippo onderschept slim de pass. Fioravanzo bereikt de bal nog maar net als eerste. De Filippo verovert de bal door een tackle van achteren. De Filippo draait met de bal, schiet en ... Giacco bokst de bal weg.

5e minuut.
Torassa speelt de bal door. Barberi rent richting de bal. Barberi probeert naar een medespeler te passen. Bottega rent richting de bal. Bottega draait met de bal, schiet en ... Cosini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Foresti passt de bal zonder na te denken. Gasti heeft problemen om de bal te vangen. Bottega verovert de bal door een tackle van achteren. Bottega schiet op doel. Cosini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Frecce Sbalorditivi - The Foxes 0:1

31e minuut.
Ascosi geeft een hoge lob. Trapattoni is nu in balbezit. De Filippo rent richting de bal. De Filippo schiet op doel. Trapattoni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Giacco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Frecce Sbalorditivi 49%, The Foxes 51%.
Frecce Sbalorditivi - The Foxes 0:1

50e minuut.
Cosini met een sublieme pass. De Filippo controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trapattoni. Trapattoni krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Klungelig pakt De Filippo de bal. Ascosi rent richting de bal. Met opzet legt Mocciaro zijn tegenspeler op de grond. Mocciaro krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Foresti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gasti is nu in balbezit. Mocciaro verovert de bal door een tackle van achteren. Mocciaro geeft de bal voor. Barberi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Frecce Sbalorditivi 41%, The Foxes 59%.
Frecce Sbalorditivi - The Foxes 0:1