Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pratola AZIZ SP
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 20
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Naso verovert de bal door een tackle van achteren. Naso geeft de bal voor. Malchiodi is nu in balbezit. Vanzetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanzetto haalt uit met een fantastische trap. Garello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Sfogliarini probeert naar een medespeler te passen. Prisciandaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Prisciandaro passt de bal met de wreef. Vanzetto rent richting de bal. Vanzetto draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

44e minuut.
Garbellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sfondrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbellini met een sublieme pass. Simonelli rent richting de bal. Simonelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pratola - AZIZ SP 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pratola 56%, AZIZ SP 44%.
Pratola - AZIZ SP 1:0

55e minuut.
Malchiodi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zuppiroli komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Niola is nu in balbezit. Zuppiroli bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanzetto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vanzetto krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Durazzi rent richting de bal. Prisciandaro verovert de bal door een tackle van achteren. Prisciandaro passt de bal in één keer door. Vanzetto rent richting de bal. Vanzetto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Simonelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonelli passt de bal zonder na te denken. Daar is Sfogliarini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simonelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonelli haalt uit met een fantastische trap. Franceschini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Sfogliarini passt de bal met de wreef. Prisciandaro is nu in balbezit. Prisciandaro passt de bal zonder na te denken. Vanzetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanzetto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pratola 50%, AZIZ SP 50%.
Pratola - AZIZ SP 1:0