Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SS Notevoli UC Fiches
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Malossi passt de bal in één keer door. Piccinelli rent richting de bal. Piccinelli passt de bal met de wreef. Ravizzini is nu in balbezit. Ravizzini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Congiu passt de bal zonder na te denken. Milello bereikt de bal nog maar net als eerste. Malossi verovert de bal door een tackle van achteren. Ravizzini rent richting de bal. Ravizzini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Ravizzini rent richting de bal. Ravizzini speelt de bal door. Loiudice rent richting de bal. Malossi onderschept slim de pass. Malossi schiet op doel. DeCaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Arzuffi met de inworp. Portinaro is nu in balbezit. Portinaro geeft een lange en hoge pass. Congiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Congiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Notevoli - UC Fiches 0:1

30e minuut.
De Nunzio met een harde bal richting middenveld. Sperduti kopt de bal weg. Matteotti is nu in balbezit. Malossi onderschept slim de pass. Malossi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SS Notevoli 43%, UC Fiches 57%.
SS Notevoli - UC Fiches 0:1

47e minuut.
Ravizzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravizzini met een sublieme pass. Malossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Malossi schiet op doel. DeCaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SS Notevoli - UC Fiches 1:1

84e minuut.
Portinaro heeft problemen om de bal te vangen. Sperduti is nu in balbezit. Sperduti geeft een lange en hoge pass. Lupo rent richting de bal. Lupo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SS Notevoli 47%, UC Fiches 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SS Notevoli - UC Fiches 1:1