Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Cats Cos Angeles United
asd Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.3 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen average


6e minuut.
Cavarozzi speelt de bal door. Veleno is nu in balbezit. Veleno probeert naar een medespeler te passen. Saverino is nu in balbezit. Saverino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Cats - Cos Angeles United 1:0

13e minuut.
Anzini is nu in balbezit. Anzini passt de bal met de wreef. Riina probeert naar een medespeler te passen. Saverino rent richting de bal. Saverino schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Scatigna rent richting de bal. Cavarozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavarozzi passt de bal zonder na te denken. Saverino rent richting de bal. Saverino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Iannicelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Motton onderschept slim de pass. Pompei bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavarozzi rent richting de bal. Cavarozzi schiet op doel. Riboni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Cavarozzi met een sublieme pass. Riina bereikt de bal nog maar net als eerste. Riina passt de bal met de wreef. Veleno rent richting de bal. Veleno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Melchiorri passt de bal in één keer door. Tiranzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiranzoni passt de bal zonder na te denken. Iannicelli rent richting de bal. Iannicelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Riina verovert de bal door een tackle van achteren. Riina probeert naar een medespeler te passen. Amicarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Saverino onderschept slim de pass. Saverino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Motton rent richting de bal. Iannicelli verovert de bal door een tackle van achteren. Iannicelli probeert naar een medespeler te passen. Olive is nu in balbezit. Olive geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Cats 43%, Cos Angeles United 57%.
Black Cats - Cos Angeles United 1:0

83e minuut.
Cavarozzi neemt de hoekschop. Daar is Vitone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riina bereikt de bal nog maar net als eerste. Riina haalt uit met een fantastische trap. Riboni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Cats - Cos Angeles United 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Cats 53%, Cos Angeles United 47%.
Black Cats - Cos Angeles United 2:0