Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polpettoni UTD dar_darrigo fc
Attack Tactiek 433
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 27.5
poor Schieten weak
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Muti passt de bal met de wreef. Lolingua bereikt de bal nog maar net als eerste. Canotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Canotto haalt uit met een fantastische trap. Baratto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polpettoni UTD - dar_darrigo fc 0:1

7e minuut.
Falomi Crotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Raimondo probeert naar een medespeler te passen. Macchiavello probeert de bal met de borst te controleren. Canotto rent richting de bal. Canotto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Lolingua passt de bal met de wreef. Falomi Crotti rent richting de bal. Canotto is nu in balbezit. Canotto schiet op doel. Baratto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polpettoni UTD - dar_darrigo fc 0:2

24e minuut.
Brandolisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandolisio met een sublieme pass. Canotto is nu in balbezit. Daar is Canotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canotto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Beschi trapt de bal weg. Previte heeft problemen om de bal te vangen. Previte geeft de bal voor. Volpini rent richting de bal. Volpini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polpettoni UTD - dar_darrigo fc 1:2

41e minuut.
Lolingua is nu in balbezit. Lolingua passt de bal met de wreef. Falomi Crotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Canotto rent richting de bal. Canotto draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polpettoni UTD 60%, dar_darrigo fc 40%.
Polpettoni UTD - dar_darrigo fc 1:2

49e minuut.
Maccioni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lolingua rent richting de bal. Lolingua geeft de bal voor. Falomi Crotti rent richting de bal. Falomi Crotti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Raimondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raimondo passt de bal in één keer door. Zanigni is nu in balbezit. Previte rent richting de bal. Previte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Polpettoni UTD - dar_darrigo fc 2:2

66e minuut.
Lolingua controleert de bal met de borst. Canotto is nu in balbezit. Canotto passt de bal in één keer door. Falomi Crotti is nu in balbezit. Falomi Crotti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baratto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Canotto rent richting de bal. Muti begaat een overtreding. Canotto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Brandolisio neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Klungelig pakt Montecchia de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lattuada geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Canotto is nu in balbezit. Canotto draait met de bal, schiet en ... Baratto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Falomi Crotti is nu in balbezit. Falomi Crotti passt de bal zonder na te denken. Lolingua heeft problemen om de bal te vangen. Canotto is nu in balbezit. Canotto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Baratto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polpettoni UTD 51%, dar_darrigo fc 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Polpettoni UTD - dar_darrigo fc 2:2