Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polpettoni UTD Amola
Attack Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 21.2
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Montecchia geeft een hoge lob. Melani rent richting de bal. Melani geeft een hoge lob. Previte rent richting de bal. Previte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polpettoni UTD - Amola 1:0

8e minuut.
Busone bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo Tufo onderschept slim de pass. Lo Tufo met een sublieme pass. Melani heeft problemen om de bal te vangen. Melani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Muti geeft de bal voor. Inworp. Laudano met de inworp. Spadoni rent richting de bal. Spadoni geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ruperto springt en kopt de bal. Baratto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Polpettoni UTD - Amola 1:1

38e minuut.
Frighi speelt de bal door. Cassetta controleert de bal met de borst. Cassetta met een sublieme pass. Ruperto rent richting de bal. Ruperto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polpettoni UTD 51%, Amola 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Polpettoni UTD - Amola 1:1

48e minuut.
Baratto is nu in balbezit. Baratto geeft een hoge lob. Cassetta kopt de bal weg. Ruperto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruperto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Polpettoni UTD - Amola 1:2

51e minuut.
Porfilio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spadoni rent richting de bal. Raimondo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Raimondo krijgt een gele kaart. Spadoni raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Spadoni kan niet meer verder spelen. Raimondo speelt de bal door. Bossi komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Laudano passt de bal met de wreef. Bossi is nu in balbezit. Ruperto is nu in balbezit. Bossi is nu in balbezit. Bossi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ruperto bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ruperto rent richting de bal. Ruperto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polpettoni UTD - Amola 1:3

66e minuut.
Raimondo geeft de bal voor. Melani met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Busone de bal onder controle te krijgen. Previte rent richting de bal. Previte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Cassetta geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Volpini met de inworp. Macchiavello rent richting de bal. Macchiavello geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Inworp. Volpini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zanigni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanigni geeft een hoge lob. Lo Tufo rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polpettoni UTD 48%, Amola 52%.
Polpettoni UTD - Amola 1:3