Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fucili della Cioccolata Frecce Deprorevoli
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


15e minuut.
Masolino onderschept slim de pass. Scappino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrilli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Scappino raakt geblesseerd tijdens het duel. Scappino zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fucili della Cioccolata - Frecce Deprorevoli 0:1

30e minuut.
Bazzani passt de bal in één keer door. Scappino is nu in balbezit. Gaggiano is nu in balbezit. Scappino rent richting de bal. Scappino draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Zancopè probeert naar een medespeler te passen. Arancio bereikt de bal nog maar net als eerste. Panetta begaat een overtreding. Arancio wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

43e minuut.
Arbucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbucci met een sublieme pass. Scappino probeert naar een medespeler te passen. Gaggiano rent richting de bal. Gaggiano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fucili della Cioccolata 51%, Frecce Deprorevoli 49%.
Fucili della Cioccolata - Frecce Deprorevoli 0:1

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Scappino de bal onder controle te krijgen. Arbucci is nu in balbezit. Zancopè verovert de bal door een tackle van achteren. Zancopè schiet op doel. Crescenzio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fucili della Cioccolata - Frecce Deprorevoli 1:1

75e minuut.
Zancopè rent richting de bal. Panetta is nu in balbezit. Zancopè rent richting de bal. Panetta rent richting de bal. Panetta draait met de bal, schiet en ... Crescenzio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fucili della Cioccolata - Frecce Deprorevoli 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fucili della Cioccolata 65%, Frecce Deprorevoli 35%.
Fucili della Cioccolata - Frecce Deprorevoli 2:1