Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Domilus United Orologi Sbalorditivi
451 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 19.2
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Genero bereikt de bal nog maar net als eerste. Genero probeert naar een medespeler te passen. Beolchi is nu in balbezit. Beolchi draait met de bal, schiet en ... Galeno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Mascarini speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pilotto met de inworp. Genero is nu in balbezit. Genero geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Perna de bal onder controle te krijgen. Dedde rent richting de bal. Dedde geeft een hoge lob. Ruozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruozzi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Carrobbio speelt de bal door. Pilotto heeft problemen om de bal te vangen. Pilotto geeft een lange en hoge pass. Beolchi rent richting de bal. Beolchi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Domilus United - Orologi Sbalorditivi 1:0

23e minuut.
Ruozzi probeert naar een medespeler te passen. Padulli is nu in balbezit. Padulli passt de bal in één keer door. Trainini is nu in balbezit. Trainini draait met de bal, schiet en ... Anichini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Domilus United 37%, Orologi Sbalorditivi 63%.
Domilus United - Orologi Sbalorditivi 1:0

51e minuut.
Trainini bereikt de bal nog maar net als eerste. Padulli is nu in balbezit. Met opzet legt Balboa zijn tegenspeler op de grond. Balboa krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Galeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Beolchi verovert de bal door een tackle van achteren. Gorga is nu in balbezit. Beolchi onderschept slim de pass. Beolchi haalt uit met een fantastische trap. Mascarini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Carrobbio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramagli rent richting de bal. Genero speelt de bal door. Beolchi is nu in balbezit. Beolchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Domilus United - Orologi Sbalorditivi 2:0

68e minuut.
Trainini bereikt de bal nog maar net als eerste. Trainini probeert naar een medespeler te passen. Padulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Padulli draait met de bal, schiet en ... Anichini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Domilus United - Orologi Sbalorditivi 2:1

69e minuut.
Beolchi speelt de bal door. Cacciapaglia heeft problemen om de bal te vangen. Padulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Padulli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Beolchi is nu in balbezit. Gorga is nu in balbezit. Beolchi verovert de bal door een tackle van achteren. Beolchi haalt uit met een fantastische trap. Mascarini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Golino geeft de bal voor. Marri probeert de bal met de borst te controleren. Veneziano bereikt de bal nog maar net als eerste. Padulli rent richting de bal. Padulli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Domilus United 59%, Orologi Sbalorditivi 41%.
Domilus United - Orologi Sbalorditivi 2:1