Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Giuliano Village FC Test
Normal Tactiek 343
55% Balbezit 45%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Pellizzon geeft de bal voor. Inworp. Prinelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tasselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasselli haalt uit met een fantastische trap. Cacciari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Salpetro rent richting de bal. Salpetro passt de bal in één keer door. Bugna met een sublieme pass. Caliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Caliano draait met de bal, schiet en ... Amelia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Caliano verovert de bal door een tackle van achteren. Goglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesca is nu in balbezit. Goglia verovert de bal door een tackle van achteren. Goglia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bugno kopt de bal weg. Klungelig pakt Caliano de bal. Goglia is nu in balbezit. Caliano rent richting de bal. Caliano schiet op doel. Amelia bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
San Giuliano Village - FC Test 1:0

39e minuut.
Amelia probeert naar een medespeler te passen. Annone kopt de bal weg. Vanoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanoni met een sublieme pass. Bugna geeft een hoge lob. Amelia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Corpus is nu in balbezit. Corpus geeft een hoge lob. Tasselli kopt de bal weg. Mascino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascino draait met de bal, schiet en ... Cacciari bokst de bal weg.

43e minuut.
Coppotelli rent richting de bal. Goglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppotelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Goglia wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Giuliano Village 53%, FC Test 47%.
San Giuliano Village - FC Test 1:0

47e minuut.
Pasquali geeft de bal voor. Inworp. Prinelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tasselli rent richting de bal. Tasselli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Coppotelli is nu in balbezit. Goglia is nu in balbezit. Coppotelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Coppotelli krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Nardini geeft een lange en hoge pass. Pasquali rent richting de bal. Pasqua onderschept slim de pass. Pasqua haalt uit met een fantastische trap. Cacciari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
San Giuliano Village - FC Test 1:1

53e minuut.
Giovannelli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bianchini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goglia is nu in balbezit. Goglia geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Giovannelli heeft problemen om de bal te vangen. Caliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Caliano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
San Giuliano Village - FC Test 2:1

58e minuut.
Tasselli met een sublieme pass. Pasqua is nu in balbezit. Pellizzon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pellizzon krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Nardini geeft een lange en hoge pass. Ceccherelli rent richting de bal. Ceccherelli geeft de bal voor. Caliano rent richting de bal. Caliano haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Amelia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Bugna is nu in balbezit. Bugna speelt de bal door. Salpetro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascino onderschept slim de pass. Mascino haalt uit met een fantastische trap. Cacciari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Klungelig pakt Cesca de bal. Pasqua rent richting de bal. Pellizzon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pasqua is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Coppotelli legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Mascino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascino draait met de bal, schiet en ... Cacciari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
San Giuliano Village - FC Test 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Giuliano Village 59%, FC Test 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
San Giuliano Village - FC Test 2:2