Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ripieno Domilus United
Normal Tactiek 451
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.7
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Golino onderschept slim de pass. Golino met een sublieme pass. Beolchi is nu in balbezit. Beolchi draait met de bal, schiet en ... Palumbo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripieno - Domilus United 0:1

19e minuut.
Cacciapaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Beolchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonaccorso rent richting de bal. Cacciapaglia is nu in balbezit. Cacciapaglia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Schiros kopt de bal weg. Tremonti probeert de bal aan de voet te houden. Benci is nu in balbezit. Cacciapaglia verovert de bal door een tackle van achteren. Cacciapaglia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripieno - Domilus United 0:2

29e minuut.
Genero probeert naar een medespeler te passen. Beolchi rent richting de bal. Bonaccorso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bonaccorso krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ripieno 70%, Domilus United 30%.
Ripieno - Domilus United 0:2

55e minuut.
Cacciapaglia rent richting de bal. Benci onderschept slim de pass. Benci met een sublieme pass. Biagini is nu in balbezit. Biagini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ragusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Falzon onderschept slim de pass. Falzon probeert naar een medespeler te passen. Beolchi rent richting de bal. Beolchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ripieno - Domilus United 0:3

83e minuut.
Biagini rent richting de bal. Cacciapaglia is nu in balbezit. Cacciapaglia passt de bal met de wreef. Seculin is nu in balbezit. Seculin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ripieno 44%, Domilus United 56%.
Ripieno - Domilus United 0:3