Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orologi Sbalorditivi Real Maddalonese
Normal Tactiek Rinnovo2024
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 37.7
average Schieten good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


6e minuut.
Bertino is nu in balbezit. Ingratta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingratta passt de bal in één keer door. Lugavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugavić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Mascarini met een harde bal richting middenveld. Vincenzi kopt de bal weg. Lugavić probeert de bal aan de voet te houden. Bertino is nu in balbezit. Bertino draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Ramagli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugavić verovert de bal door een tackle van achteren. Lugavić probeert naar een medespeler te passen. Reche bereikt de bal nog maar net als eerste. Reche geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bertino is nu in balbezit. Bertino haalt uit met een fantastische trap. Mascarini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orologi Sbalorditivi - Real Maddalonese 0:1

24e minuut.
Tripoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Padulli rent richting de bal. Tripoli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tripoli krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Inworp. Veneziano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vincenzi met een sublieme pass. Bertino rent richting de bal. Bertino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ingratta probeert naar een medespeler te passen. Bertino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugavić rent richting de bal. Bertino is nu in balbezit. Bertino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Galeno heeft problemen om de bal te vangen. Vincenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincenzi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

41e minuut.
Ingratta verovert de bal door een tackle van achteren. Gorga rent richting de bal. Ingratta onderschept slim de pass. Ingratta heeft problemen om de bal te vangen. Ingratta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bertino is nu in balbezit. Vincenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingratta rent richting de bal. Ingratta draait met de bal, schiet en ... Mascarini probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orologi Sbalorditivi 59%, Real Maddalonese 41%.
Orologi Sbalorditivi - Real Maddalonese 0:1

46e minuut.
De Piero komt het veld opgelopen. Müller komt het veld opgelopen. Dumitrescu komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Dumitrescu rent richting de bal. Gorga is nu in balbezit. Dumitrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitrescu draait met de bal, schiet en ... Mascarini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orologi Sbalorditivi - Real Maddalonese 0:2

52e minuut.
Vincenzi rent richting de bal. Vincenzi passt de bal in één keer door. De Piero probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dumitrescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumitrescu haalt uit met een fantastische trap. Mascarini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
De Piero met een snelle inworp. Vincenzi rent richting de bal. Vincenzi passt de bal zonder na te denken. Katana geeft een lange en hoge pass. Lugavić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ingratta geeft een hoge lob. Katana kopt de bal weg. Vincenzi geeft een lange en hoge pass. Dumitrescu is nu in balbezit. Dumitrescu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ingratta kopt de bal weg. Galeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitrescu onderschept slim de pass. Dumitrescu draait met de bal, schiet en ... Mascarini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orologi Sbalorditivi - Real Maddalonese 0:3

66e minuut.
Buitenspel voor Katana. Goede buitenspelval van de verdediging. Tavelli komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Ingratta geeft de bal voor. Mascarini probeert naar een medespeler te passen. Lugavić kopt de bal weg. Dumitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitrescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Carrobbio is nu in balbezit. Ingratta verovert de bal door een tackle van achteren. Ingratta passt de bal in één keer door. Vincenzi rent richting de bal. Vincenzi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Mascarini trapt de bal weg. Ingratta kopt de bal weg. Galeno heeft problemen om de bal te vangen. Dumitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitrescu draait met de bal, schiet en ... Mascarini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orologi Sbalorditivi 76%, Real Maddalonese 24%.
Orologi Sbalorditivi - Real Maddalonese 0:3