Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tarcon FC Test
Normal Tactiek 343
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Tasselli met een sublieme pass. Klungelig pakt Pasqua de bal. Valianti rent richting de bal. Mascino verovert de bal door een tackle van achteren. Mascino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Berton bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovannelli onderschept slim de pass. Giovannelli passt de bal in één keer door. Capocci rent richting de bal. Capocci geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Cesca passt de bal zonder na te denken. Valianti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasqua verovert de bal door een tackle van achteren. Pasqua haalt uit met een fantastische trap. Chiaramonte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarcon - FC Test 0:1

18e minuut.
Capocci geeft een hoge lob. Giovannelli probeert naar een medespeler te passen. Cesca probeert de bal aan de voet te houden. Berton rent richting de bal. Berton haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Valianti trapt de bal weg van het doel. Capocci is nu in balbezit. Capocci passt de bal in één keer door. Berton rent richting de bal. Berton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Binetto onderschept slim de pass. Caliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppotelli rent richting de bal. Caliano onderschept slim de pass. Caliano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarcon 54%, FC Test 46%.
Tarcon - FC Test 0:1

46e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Amelia niet meer kan verder spelen. Sementa komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Daar is Pardini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tasselli is nu in balbezit. Tasselli passt de bal in één keer door. Prinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinelli passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Cesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Caliano verovert de bal door een tackle van achteren. Berton rent richting de bal. Caliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Caliano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tarcon - FC Test 1:1

84e minuut.
Coppotelli is nu in balbezit. Binetto rent richting de bal. Binetto geeft een lange en hoge pass. Berton is nu in balbezit. Berton schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarcon 48%, FC Test 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tarcon - FC Test 1:1