Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RedLockFC As Ionikos
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 15
hopeless Schieten poor
weak Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Daar is Tola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muleddu speelt de bal door. Zivieri is nu in balbezit. Zivieri schiet op doel. Nateri probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RedLockFC - As Ionikos 1:0

5e minuut.
Muleddu is nu in balbezit. Muleddu met een sublieme pass. Zivieri is nu in balbezit. Zivieri haalt uit met een fantastische trap. Bianchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RedLockFC - As Ionikos 2:0

7e minuut.
Pizzigoni geeft een lange en hoge pass. Tola heeft problemen om de bal te vangen. Muleddu begaat een overtreding. Muleddu krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Tola is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tola zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Caterina de bal. Castracane rent richting de bal. Caterina onderschept slim de pass. Caterina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Santinelli met een snelle inworp. Turina is nu in balbezit. Turina geeft een lange en hoge pass. Caterina heeft problemen om de bal te vangen. Caterina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RedLockFC - As Ionikos 2:1

18e minuut.
Bastanza probeert naar een medespeler te passen. Piroddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Piroddu speelt de bal door. Zivieri is nu in balbezit. Zivieri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Zivieri rent richting de bal. Adamic verovert de bal door een tackle van achteren. Muleddu begaat een overtreding. Muleddu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Caterina kopt de bal weg. Turina is nu in balbezit. Pizzigoni maakt een afschuwelijke overtreding. Pizzigoni krijgt een gele kaart. Turina is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Adamic zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Caterina springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lovero speelt de bal door. Adamic kopt de bal weg. Pizzigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Turina verovert de bal door een tackle van achteren. Turina haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ferrazzano kopt de bal weg. Colomba heeft problemen om de bal te vangen. Santinelli rent richting de bal. Santinelli geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Daar is Marelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marelli onderschept slim de pass. Zivieri is nu in balbezit. Zivieri draait met de bal, schiet en ... Bianchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RedLockFC - As Ionikos 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RedLockFC 43%, As Ionikos 57%.
RedLockFC - As Ionikos 3:1

51e minuut.
Mirotto met een snelle inworp. Adamic bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamic passt de bal met de wreef. Zivieri rent richting de bal. Zivieri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Carrai rent richting de bal. Mirotto onderschept slim de pass. Mirotto met een sublieme pass. Zivieri is nu in balbezit. Zivieri schiet op doel. Paal!

75e minuut.
Carnabuci geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piroddu met de inworp. Bastanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastanza geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RedLockFC 42%, As Ionikos 58%.
RedLockFC - As Ionikos 3:1