Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SSC Città di Gragnano Seva Team
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Cominelli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lacopo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trogu is nu in balbezit. Trogu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Guercilena probeert naar een medespeler te passen. Daar is Trogu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazzocco is nu in balbezit. Trogu onderschept slim de pass. Trogu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Grittani met een sublieme pass. Dellarole kopt de bal weg. Mucca bereikt de bal nog maar net als eerste. Mucca haalt uit met een fantastische trap. Fratini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Città di Gragnano - Seva Team 1:0

25e minuut.
Bartucci speelt de bal door. Dellarole bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbadini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dellarole verovert de bal door een tackle van achteren. Dellarole haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Città di Gragnano - Seva Team 2:0

40e minuut.
Nozzi rent richting de bal. Nozzi probeert naar een medespeler te passen. Mazzocco is nu in balbezit. Trogu verovert de bal door een tackle van achteren. Trogu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSC Città di Gragnano 44%, Seva Team 56%.
SSC Città di Gragnano - Seva Team 2:0

53e minuut.
Ceccucci kopt de bal weg. Klungelig pakt Abbondio de bal. Sabbadini is nu in balbezit. Dellarole verovert de bal door een tackle van achteren. Dellarole schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Mucca rent richting de bal. Mucca met een sublieme pass. Chigioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Chigioni schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Città di Gragnano - Seva Team 3:0

69e minuut.
Cominelli rent richting de bal. Barabesi rent richting de bal. Cominelli is nu in balbezit. Barabesi verovert de bal door een tackle van achteren. Barabesi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Trogu bereikt de bal nog maar net als eerste. Trogu passt de bal in één keer door. Barabesi rent richting de bal. Barabesi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Mazzocco passt de bal in één keer door. Dellarole bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abbondio. Dellarole is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bartucci zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fratini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSC Città di Gragnano 41%, Seva Team 59%.
SSC Città di Gragnano - Seva Team 3:0