Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baronissi FC SSC Città di Gragnano
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Bartucci met een sublieme pass. Galiotta met een sublieme pass. Cassera rent richting de bal. Coppari bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Bartucci kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Maregnani de bal onder controle te krijgen. Mucca rent richting de bal. Dellarole bereikt de bal nog maar net als eerste. Dellarole schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Mazzocco passt de bal met de wreef. Dellarole is nu in balbezit. Fraire begaat een overtreding. Dellarole wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dellarole kan niet meer verder spelen. Taravello komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baronissi FC 58%, SSC Città di Gragnano 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Baronissi FC - SSC Città di Gragnano 0:0

48e minuut.
Giaveri geeft een hoge lob. Strozzi speelt de bal door. Tetta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Taravello is nu in balbezit. Taravello haalt uit met een fantastische trap. Lazzarotto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Mucca bereikt de bal nog maar net als eerste. Galiotta verovert de bal door een tackle van achteren. Galiotta met een sublieme pass. Coppari is nu in balbezit. Coppari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Mazzocco passt de bal in één keer door. Fraire bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraire speelt de bal door. Coppari bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Chigioni rent richting de bal. Chigioni passt de bal zonder na te denken. Mazzocco rent richting de bal. Cassera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Daar is Taravello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mucca is nu in balbezit. Taravello is nu in balbezit. Mucca is nu in balbezit. Mucca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Tetta trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Galiotta de bal. Maregnani rent richting de bal. Mucca verovert de bal door een tackle van achteren. Mucca haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Fraire de bal. Mucca bereikt de bal nog maar net als eerste. Mucca haalt uit met een fantastische trap. Tetta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baronissi FC 51%, SSC Città di Gragnano 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Baronissi FC - SSC Città di Gragnano 0:0