Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Lampadina F.C.CALIFFO
424 ^^ Tactiek WINGS
38% Balbezit 62%
62% Spel op eigen helft 38%
0 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
19.2 gemiddelde waardering 41.6
waardeloos Schieten zeer goed
zwak Passen matig
waardeloos Verdedigen solide


1e minuut.
Bessone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bobkowski passt de bal zonder na te denken. Restilla rent richting de bal. Restilla haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ciampi is nu in balbezit. Bobkowski onderschept slim de pass. Bobkowski schiet op doel. Gromowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Lampadina - F.C.CALIFFO 0:1

5e minuut.
Zurri met de inworp. Restilla is nu in balbezit. Restilla draait met de bal, schiet en ... Bobkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Saccardo de bal onder controle te krijgen. Gromowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wiącek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiącek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Lampadina - F.C.CALIFFO 0:2

17e minuut.
Saccardo rent richting de bal. Restilla verovert de bal door een tackle van achteren. Restilla geeft de bal voor. Daar is Bobkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Lampadina - F.C.CALIFFO 0:3

25e minuut.
Ghesla geeft een lange en hoge pass. Restilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciampi onderschept slim de pass. Bobkowski is nu in balbezit. Bobkowski haalt uit met een fantastische trap. Gromowski bokst de bal weg.

27e minuut.
Wiącek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiącek geeft een lange en hoge pass. Piller kopt de bal weg. Bobkowski heeft problemen om de bal te vangen. Bobkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Lampadina - F.C.CALIFFO 0:4

32e minuut.
Walaszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurri rent richting de bal. Zurri geeft een hoge lob. Bobkowski rent richting de bal. Bobkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Walaszkowski probeert de bal met de borst te controleren. Nowaczek speelt de bal door. Klungelig pakt Wiącek de bal. Wiącek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Lampadina - F.C.CALIFFO 0:5

36e minuut.
Restilla speelt de bal door. Daar is Bobkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Restilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobkowski rent richting de bal. Bobkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kutina is nu in balbezit. Bobkowski onderschept slim de pass. Bobkowski draait met de bal, schiet en ... Gromowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Kutina rent richting de bal. Restilla onderschept slim de pass. Restilla geeft de bal voor. Wiącek rent richting de bal. Wiącek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Zurri verovert de bal door een tackle van achteren. Zurri met een sublieme pass. Wiącek is nu in balbezit. Wiącek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Lampadina - F.C.CALIFFO 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Lampadina 66%, F.C.CALIFFO 34%.
Dinamo Lampadina - F.C.CALIFFO 0:6

48e minuut.
Piller met een sublieme pass. Restilla is nu in balbezit. Wiącek is nu in balbezit. Wiącek draait met de bal, schiet en ... Gromowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Lampadina - F.C.CALIFFO 0:7

56e minuut.
Saccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiącek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saccardo. Wiącek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

65e minuut.
Babolcsay rent richting de bal. Babolcsay geeft een hoge lob. Piller bereikt de bal nog maar net als eerste. Piller haalt uit met een fantastische trap. Gromowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Lampadina - F.C.CALIFFO 0:8

68e minuut.
Saccardo geeft de bal voor. Zurri is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saccardo. Saccardo krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Turrina speelt de bal door. Restilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Restilla met een sublieme pass. Bobkowski rent richting de bal. Bobkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Nowaczek passt de bal met de wreef. Kutina bereikt de bal nog maar net als eerste. Piller onderschept slim de pass. Bobkowski rent richting de bal. Bobkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bobkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Lampadina - F.C.CALIFFO 0:9

86e minuut.
Zurri rent richting de bal. Zurri geeft een lange en hoge pass. Ciampi heeft problemen om de bal te vangen. Bobkowski rent richting de bal. Bobkowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Lampadina 58%, F.C.CALIFFO 42%.
Dinamo Lampadina - F.C.CALIFFO 0:9