Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.CALIFFO Dinamo Lampadina
WINGS Tactiek 424 ^^
64% Balbezit 36%
26% Spel op eigen helft 74%
41 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
38.2 gemiddelde waardering 21.1
very good Schieten poor
average Passen poor
good Verdedigen poor


4e minuut.
Na een snelle pass probeert Kutina de bal onder controle te krijgen. Kilchenmann rent richting de bal. Palazzi begaat een overtreding. Palazzi krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Lapai is nu in balbezit. Biasi verovert de bal door een tackle van achteren. Biasi geeft een hoge lob. Bobkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobkowski schiet op doel. Gromowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Bobkowski passt de bal zonder na te denken. Bocaletti rent richting de bal. Bocaletti geeft een hoge lob. Bobkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bocaletti neemt de hoekschop. Pelliccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelliccia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Palazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palazzi passt de bal zonder na te denken. Pelliccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Restilla rent richting de bal. Restilla draait met de bal, schiet en ... Paal! Gromowski probeert wanhopig de bal te grijpen. Ciampi probeert de bal aan de voet te houden. Restilla rent richting de bal. Pelliccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelliccia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ruszczyc met een harde bal richting middenveld. Palazzi kopt de bal weg. Pelliccia rent richting de bal. Pelliccia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kutina rent richting de bal. Restilla onderschept slim de pass. Restilla passt de bal in één keer door. Pelliccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelliccia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Biasi passt de bal met de wreef. Bocaletti rent richting de bal. Bocaletti geeft de bal voor. Bobkowski is nu in balbezit. Bobkowski schiet op doel. Gromowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bocaletti neemt de hoekschop. Bobkowski rent richting de bal. Bobkowski draait met de bal, schiet en ... Gromowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.CALIFFO - Dinamo Lampadina 1:0

34e minuut.
Nowaczek is nu in balbezit. Nowaczek probeert naar een medespeler te passen. Bocaletti probeert naar een medespeler te passen. Bobkowski is nu in balbezit. Bobkowski draait met de bal, schiet en ... Gromowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Biasi rent richting de bal. Biasi geeft de bal voor. Bocaletti kopt de bal weg. Bobkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Palazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Palazzi geeft de bal voor. Restilla is nu in balbezit. Restilla draait met de bal, schiet en ... Gromowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ruszczyc geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bocaletti met de inworp. Restilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Restilla geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Nowaczek passt de bal in één keer door. Bocaletti heeft problemen om de bal te vangen. Bocaletti met een sublieme pass. Restilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Restilla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Restilla verovert de bal door een tackle van achteren. Ciampi bereikt de bal nog maar net als eerste. Restilla onderschept slim de pass. Bobkowski is nu in balbezit. Bobkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bobkowski rent richting de bal. Bobkowski haalt uit met een fantastische trap. Gromowski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.CALIFFO 20%, Dinamo Lampadina 80%.
F.C.CALIFFO - Dinamo Lampadina 1:0

47e minuut.
Restilla is nu in balbezit. Bocaletti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Palazzi de bal. Restilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Restilla draait met de bal, schiet en ... Gromowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Bocaletti passt de bal in één keer door. Daar is Nowaczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nowaczek geeft een hoge lob. Bobkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobkowski haalt uit met een fantastische trap. Gromowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Gromowski speelt de bal door. Nowaczek kopt de bal weg. Daar is Restilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobkowski rent richting de bal. Bobkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kairath kopt de bal weg. Daar is Restilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelliccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelliccia haalt uit met een fantastische trap. Gromowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.CALIFFO - Dinamo Lampadina 2:0

60e minuut.
Kairath kopt de bal weg. Biasi geeft de bal voor. Bobkowski rent richting de bal. Bobkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.CALIFFO - Dinamo Lampadina 3:0

63e minuut.
Bocaletti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Palazzi de bal. Gromowski probeert naar een medespeler te passen. Bocaletti controleert de bal met de borst. Bocaletti geeft de bal voor. Gromowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Kilchenmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowaczek verovert de bal door een tackle van achteren. Nowaczek passt de bal met de wreef. Restilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Restilla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Restilla verovert de bal door een tackle van achteren. Bocaletti probeert naar een medespeler te passen. Bobkowski rent richting de bal. Bobkowski schiet op doel. Gromowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.CALIFFO - Dinamo Lampadina 4:0

73e minuut.
Biasi geeft de bal voor. Pelliccia kopt de bal weg. Bobkowski is nu in balbezit. Bobkowski schiet op doel. Gromowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.CALIFFO - Dinamo Lampadina 5:0

77e minuut.
Buitenspel voor Malanowski. Goede buitenspelval van de verdediging. Zurri maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Restilla is nu in balbezit. Bobkowski is nu in balbezit. Bobkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bobkowski is nu in balbezit. Bobkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Zurri geeft een hoge lob. Ruszczyc kopt de bal weg. Ciampi heeft problemen om de bal te vangen. Bobkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pelliccia rent richting de bal. Pelliccia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.CALIFFO - Dinamo Lampadina 6:0

80e minuut.
Kairath rent richting de bal. Kairath geeft de bal voor. Bocaletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.CALIFFO - Dinamo Lampadina 7:0

84e minuut.
Biasi geeft de bal voor. Bobkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Babolcsay de bal. Bobkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bobkowski is nu in balbezit. Restilla rent richting de bal. Bobkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.CALIFFO - Dinamo Lampadina 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.CALIFFO 33%, Dinamo Lampadina 67%.
F.C.CALIFFO - Dinamo Lampadina 8:0