Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barbagianni FC Cavalli Impotenti
352 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.3
zwak Schieten matig
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Ferroni rent richting de bal. Ferroni passt de bal in één keer door. Acciaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Merighetto rent richting de bal. Merighetto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Follis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Capece zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Acciaio is nu in balbezit. Acciaio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barbagianni FC - Cavalli Impotenti 0:1

22e minuut.
Pierami rent richting de bal. Acciaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierami tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Acciaio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Faita met een snel genomen vrije trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Busti geeft een hoge lob. Inworp. Capece zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Acciaio rent richting de bal. Acciaio geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbagianni FC - Cavalli Impotenti 0:2

32e minuut.
De Franceschi probeert naar een medespeler te passen. Angori heeft problemen om de bal te vangen. Angori met een sublieme pass. Ferroni heeft problemen om de bal te vangen. Ferroni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barbagianni FC 62%, Cavalli Impotenti 38%.
Barbagianni FC - Cavalli Impotenti 0:2

46e minuut.
Daar is Acciaio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acciaio passt de bal met de wreef. Sernese rent richting de bal. Ferroni onderschept slim de pass. Ferroni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Pierami passt de bal in één keer door. Gnesetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zedda verovert de bal door een tackle van achteren. Zedda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbagianni FC - Cavalli Impotenti 0:3

58e minuut.
Gnesetti met een sublieme pass. Faita is nu in balbezit. Faita passt de bal met de wreef. Ferroni is nu in balbezit. Ferroni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbagianni FC - Cavalli Impotenti 1:3

63e minuut.
Zedda geeft de bal voor. Gnesetti probeert de bal aan de voet te houden. Merighetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Merighetto draait met de bal, schiet en ... Busti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbagianni FC - Cavalli Impotenti 1:4

85e minuut.
Busti trapt de bal weg. Ferroni is nu in balbezit. Ferroni passt de bal zonder na te denken. Angori rent richting de bal. Angori schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barbagianni FC 57%, Cavalli Impotenti 43%.
Barbagianni FC - Cavalli Impotenti 1:4