Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Noxè Ambarabaciccixxoccó
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 20.3
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Loaldi probeert naar een medespeler te passen. Ottaviani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambugaro begaat een overtreding. Sambugaro krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Barreca bereikt de bal nog maar net als eerste. Settura verovert de bal door een tackle van achteren. Loaldi rent richting de bal. Loaldi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Noxè - Ambarabaciccixxoccó 0:1

11e minuut.
Barreca passt de bal met de wreef. Ottaviani is nu in balbezit. Petruzzi begaat een overtreding. Petruzzi krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Agazzone heeft problemen om de bal te vangen. Agazzone geeft de bal voor. Fommei Marconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaija onderschept slim de pass. Isaija draait met de bal, schiet en ... Paal! Ferrilli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Tonucci bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Loaldi rent richting de bal. Loaldi met een sublieme pass. Angelillo is nu in balbezit. Barreca onderschept slim de pass. Barreca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Noxè - Ambarabaciccixxoccó 0:2

22e minuut.
Barreca bereikt de bal nog maar net als eerste. Agazzone bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreca onderschept slim de pass. Loaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Loaldi schiet op doel. De Benedictis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Aceto kan de bal niet met de borst controleren. Aceto probeert naar een medespeler te passen. Tonucci heeft problemen om de bal te vangen. Balbini is nu in balbezit. Balbini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ferrilli met een sublieme pass. Loaldi speelt de bal door. Barreca is nu in balbezit. Barreca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Loaldi kopt de bal weg. Sambugaro is nu in balbezit. Ottaviani is nu in balbezit. Barreca rent richting de bal. Barreca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Agazzone rent richting de bal. Agazzone passt de bal zonder na te denken. Barreca bereikt de bal nog maar net als eerste. Loaldi is nu in balbezit. Loaldi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Noxè - Ambarabaciccixxoccó 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Noxè 44%, Ambarabaciccixxoccó 56%.
Real Noxè - Ambarabaciccixxoccó 0:3

47e minuut.
Aceto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balbini heeft problemen om de bal te vangen. Tonucci rent richting de bal. Balbini verovert de bal door een tackle van achteren. Balbini geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Inworp. Correzzola met de inworp. Bricca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bricca geeft de bal voor. Romanazzi geeft een hoge lob. De Benedictis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Maurici bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanazzi onderschept slim de pass. Romanazzi geeft de bal voor. Barreca is nu in balbezit. Barreca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Maurici raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Porfiglio komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Noxè 39%, Ambarabaciccixxoccó 61%.
Real Noxè - Ambarabaciccixxoccó 0:3