Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Cordino Raducesti
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Benvenuto passt de bal in één keer door. Agostinelli is nu in balbezit. Balbi onderschept slim de pass. Balbi geeft een lange en hoge pass. Nerli krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cordino - Raducesti 0:1

6e minuut.
Rao rent richting de bal. Duriava verovert de bal door een tackle van achteren. Duriava passt de bal zonder na te denken. Nerli is nu in balbezit. Nerli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Dutti onderschept slim de pass. Agostinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Agostinelli probeert naar een medespeler te passen. Lojudice rent richting de bal. Lojudice draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Cordino - Raducesti 1:1

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benvenuto met een snelle inworp. Balbi rent richting de bal. Divizia verovert de bal door een tackle van achteren. Divizia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Benvenuto heeft problemen om de bal te vangen. Benvenuto geeft de bal voor. Dutti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lojudice is nu in balbezit. Lojudice schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Balbi rent richting de bal. Divizia onderschept slim de pass. Divizia passt de bal in één keer door. Lojudice is nu in balbezit. Lojudice haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cordino - Raducesti 2:1

32e minuut.
Dutti rent richting de bal. Lojudice onderschept slim de pass. Cadelli rent richting de bal. Lojudice onderschept slim de pass. Lojudice schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Baiocchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Agostinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baiocchini begaat een overtreding. Agostinelli wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

44e minuut.
Santangelo is nu in balbezit. Santangelo geeft een hoge lob. Fariello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nerli verovert de bal door een tackle van achteren. Nerli schiet op doel. Cervo bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lionetto zal de hoekschop nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cordino 42%, Raducesti 58%.
FC Cordino - Raducesti 2:1

61e minuut.
Dutti geeft een lange en hoge pass. Lionetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lionetto passt de bal in één keer door. Duriava is nu in balbezit. Duriava haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cordino 48%, Raducesti 52%.
FC Cordino - Raducesti 2:1