Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Golosi Santi AC Casorezzo
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Moncalvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Costarella verovert de bal door een tackle van achteren. Appolloni begaat een overtreding. Appolloni krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Buonocunto bereikt de bal nog maar net als eerste. Moncalvo is nu in balbezit. Moncalvo passt de bal in één keer door. Zotti rent richting de bal. Zotti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Buonocunto speelt de bal door. Zotti is nu in balbezit. Zotti met een sublieme pass. Bordon is nu in balbezit. Bordon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Appolloni is nu in balbezit. Bordon verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Danovaro. Bordon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Buonocunto wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bottazzo met een harde bal richting middenveld. Buonocunto kopt de bal weg. Zotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zotti schiet op doel. Bottazzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Cifone geeft de bal voor. Bordon kopt de bal weg. Zotti heeft problemen om de bal te vangen. Zotti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Golosi Santi - AC Casorezzo 0:1

23e minuut.
Bordon bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Masotto. Bordon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Buonocunto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pinella heeft problemen om de bal te vangen. Bordon is nu in balbezit. Zotti is nu in balbezit. Zotti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Bordon rent richting de bal. Danovaro rent richting de bal. Bordon verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Zotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zotti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Buonocunto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Moscardelli komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Campanaro met de inworp. Masotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Scintu rent richting de bal. Masotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Masotto geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golosi Santi 58%, AC Casorezzo 42%.
Golosi Santi - AC Casorezzo 0:1

47e minuut.
Moncalvo verovert de bal door een tackle van achteren. Moncalvo probeert naar een medespeler te passen. Righini is nu in balbezit. Righini draait met de bal, schiet en ... Albertino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Golosi Santi - AC Casorezzo 1:1

67e minuut.
Masotto is nu in balbezit. Masotto passt de bal in één keer door. Ressa probeert naar een medespeler te passen. De Rossi is nu in balbezit. De Rossi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Moscardelli geeft de bal voor. Beraldo kopt de bal weg. Daar is Zotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bordon is nu in balbezit. Bordon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Besletti met een snelle inworp. Zotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zotti geeft een hoge lob. Beraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Beraldo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Golosi Santi - AC Casorezzo 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golosi Santi 59%, AC Casorezzo 41%.
Golosi Santi - AC Casorezzo 1:2