Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSI Massino Fiocchi Chiari
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


28e minuut.
Ponzone onderschept slim de pass. Ponzone geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Pesce de bal onder controle te krijgen. Petruzzi rent richting de bal. Petruzzi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Storti onderschept slim de pass. Giugni is nu in balbezit. Giugni speelt de bal door. Petruzzi rent richting de bal. Petruzzi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ponzone speelt de bal door. Fosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Fosco probeert naar een medespeler te passen. Selmo rent richting de bal. Selmo draait met de bal, schiet en ... Urru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSI Massino 49%, Fiocchi Chiari 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CSI Massino - Fiocchi Chiari 0:0

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Lorenzo met de inworp. Villoresi rent richting de bal. Giugni onderschept slim de pass. Giugni geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Giugni bereikt de bal nog maar net als eerste. Giugni passt de bal in één keer door. Petruzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruzzi haalt uit met een fantastische trap. La Morgia probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De Lorenzo met een snelle inworp. Giugni heeft problemen om de bal te vangen. Giugni passt de bal met de wreef. Storti bereikt de bal nog maar net als eerste. Storti geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Perrini geeft een hoge lob. Fosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Chiodi ... Strafschop! Chiodi krijgt een gele kaart. Fosco raakt geblesseerd tijdens het duel. Perrini legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
CSI Massino - Fiocchi Chiari 0:1

75e minuut.
Perrini probeert de bal aan de voet te houden. Fontani rent richting de bal. Fontani geeft de bal voor. Petruzzi rent richting de bal. Petruzzi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CSI Massino - Fiocchi Chiari 1:1

79e minuut.
Selmo rent richting de bal. Perrini is nu in balbezit. Selmo is nu in balbezit. Perrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrini draait met de bal, schiet en ... Urru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSI Massino 40%, Fiocchi Chiari 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CSI Massino - Fiocchi Chiari 1:1