Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Son-aldo Fc Agrakas FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Francavilla geeft de bal voor. Silla bereikt de bal nog maar net als eerste. Triulzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silla onderschept slim de pass. Silla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Triulzi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Monitoro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alessandrini is nu in balbezit. Alessandrini geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Silla is nu in balbezit. Modonutto onderschept slim de pass. Met opzet legt Alessandrini zijn tegenspeler op de grond. Alessandrini krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Doeltrap. Gerari trapt de bal weg van het doel. Scavuzzo kopt de bal weg. Klungelig pakt Alessandrini de bal. Alessandrini haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Locardi rent richting de bal. Locardi geeft een hoge lob. Scielzo kopt de bal weg. Becciolini heeft problemen om de bal te vangen. Becciolini haalt uit met een fantastische trap. Manzo bokst de bal weg.

37e minuut.
Alessandrini geeft een hoge lob. Monitoro is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Triulzi ... Strafschop! Triulzi krijgt een gele kaart. Monitoro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alessandrini neemt de penalty, wat een uithaal! Gerari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Son-aldo Fc - Agrakas FC 1:0

43e minuut.
Modonutto bereikt de bal nog maar net als eerste. Modonutto speelt de bal door. Parentela controleert de bal met de borst. Alessandrini is nu in balbezit. Alessandrini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Abbondio verovert de bal door een tackle van achteren. Abbondio probeert naar een medespeler te passen. Francavilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Becciolini verovert de bal door een tackle van achteren. Becciolini draait met de bal, schiet en ... Manzo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Son-aldo Fc - Agrakas FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Son-aldo Fc 42%, Agrakas FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Son-aldo Fc - Agrakas FC 1:1

48e minuut.
Inworp. Mamolo met de inworp. Modonutto speelt de bal door. Locardi is nu in balbezit. Locardi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Monitoro geeft de bal voor. Parentela probeert naar een medespeler te passen. Dibartolomeo heeft problemen om de bal te vangen. Alessandrini is nu in balbezit. Alessandrini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Locardi kopt de bal weg. Depaul bereikt de bal nog maar net als eerste. Becciolini rent richting de bal. Depaul is nu in balbezit. Depaul haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Amorosi passt de bal in één keer door. Daar is Francavilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Depaul rent richting de bal. Becciolini rent richting de bal. Becciolini draait met de bal, schiet en ... Manzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Son-aldo Fc - Agrakas FC 1:2

79e minuut.
Abbondio met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Riponi de bal onder controle te krijgen. Becciolini rent richting de bal. Becciolini haalt uit met een fantastische trap. Manzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Son-aldo Fc - Agrakas FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Son-aldo Fc 51%, Agrakas FC 49%.
Son-aldo Fc - Agrakas FC 1:3