Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cavalli Impotenti F.C.CALIFFO
Normal Tactiek WINGS
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 42.8
redelijk Schieten zeer goed
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Nowaczek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sernese de bal. Wiącek is nu in balbezit. Wiącek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalli Impotenti - F.C.CALIFFO 0:1

7e minuut.
Daar is Faita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piller probeert naar een medespeler te passen. Bobkowski is nu in balbezit. Bobkowski schiet op doel. Di Pratola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalli Impotenti - F.C.CALIFFO 0:2

12e minuut.
Vannella rent richting de bal. Bobkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bobkowski probeert naar een medespeler te passen. Wiącek rent richting de bal. Wiącek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Wiącek is nu in balbezit. Sernese rent richting de bal. Wiącek onderschept slim de pass. Wiącek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalli Impotenti - F.C.CALIFFO 0:3

23e minuut.
Restilla verovert de bal door een tackle van achteren. Restilla met een sublieme pass. Wiącek is nu in balbezit. Bobkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Biasi verovert de bal door een tackle van achteren. Biasi geeft de bal voor. Wiącek rent richting de bal. Wiącek haalt uit met een fantastische trap. Di Pratola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalli Impotenti - F.C.CALIFFO 0:4

31e minuut.
Biscontri bereikt de bal nog maar net als eerste. Restilla onderschept slim de pass. Restilla speelt de bal door. Bobkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Sernese bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobkowski onderschept slim de pass. Bobkowski met een sublieme pass. Wiącek rent richting de bal. Wiącek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Wiącek bereikt de bal nog maar net als eerste. Restilla rent richting de bal. Restilla speelt de bal door. Bobkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Biscontri rent richting de bal. Wiącek onderschept slim de pass. Wiącek draait met de bal, schiet en ... Di Pratola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Ghesla kopt de bal weg. Bobkowski rent richting de bal. Bobkowski passt de bal met de wreef. Daar is Restilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Restilla schiet op doel. Di Pratola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Ghesla geeft een lange en hoge pass. Vannella kopt de bal weg. Piller probeert naar een medespeler te passen. Bobkowski rent richting de bal. Bobkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bobkowski is nu in balbezit. Bobkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cavalli Impotenti 77%, F.C.CALIFFO 23%.
Cavalli Impotenti - F.C.CALIFFO 0:4

48e minuut.
Piller bereikt de bal nog maar net als eerste. Piller met een sublieme pass. Bobkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobkowski schiet op doel. Di Pratola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalli Impotenti - F.C.CALIFFO 0:5

51e minuut.
Acciaio rent richting de bal. Nowaczek verovert de bal door een tackle van achteren. Nowaczek geeft een hoge lob. Daar is Bobkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Doeltrap. Di Pratola trapt de bal weg van het doel. Manfron kopt de bal weg. Restilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Restilla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Restilla onderschept slim de pass. Restilla met een sublieme pass. Urbinati rent richting de bal. Bobkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bobkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalli Impotenti - F.C.CALIFFO 0:6

59e minuut.
Piller verovert de bal door een tackle van achteren. Piller speelt de bal door. Bobkowski probeert naar een medespeler te passen. Wiącek rent richting de bal. Wiącek haalt uit met een fantastische trap. Di Pratola bokst de bal weg.

62e minuut.
Nowaczek is nu in balbezit. Restilla is nu in balbezit. Nowaczek met een sublieme pass. Bobkowski rent richting de bal. Bobkowski schiet op doel. Di Pratola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalli Impotenti - F.C.CALIFFO 0:7

63e minuut.
Bobkowski passt de bal met de wreef. Piller rent richting de bal. Piller passt de bal met de wreef. Bobkowski rent richting de bal. Bobkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Daar is Nowaczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nowaczek speelt de bal door. Piller probeert naar een medespeler te passen. Bobkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Piller speelt de bal door. Restilla is nu in balbezit. Restilla passt de bal zonder na te denken. Bobkowski is nu in balbezit. Bobkowski schiet op doel. Di Pratola bokst de bal weg.

67e minuut.
Piller met een sublieme pass. Klungelig pakt Restilla de bal. Nowaczek met een sublieme pass. Klungelig pakt Wiącek de bal. Wiącek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Nowaczek passt de bal in één keer door. Urbinati is nu in balbezit. Bobkowski onderschept slim de pass. Bobkowski haalt uit met een fantastische trap. Di Pratola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Di Pratola trapt de bal weg van het doel. Zurri kopt de bal weg. Klungelig pakt Manfron de bal. Wiącek is nu in balbezit. Wiącek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Zurri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurri passt de bal met de wreef. Piller met een sublieme pass. Bobkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobkowski schiet op doel. Di Pratola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Zedda bereikt de bal nog maar net als eerste. Piller rent richting de bal. Piller geeft een lange en hoge pass. Bobkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Bobkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobkowski haalt uit met een fantastische trap. Di Pratola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalli Impotenti - F.C.CALIFFO 0:8

81e minuut.
Acciaio speelt de bal door. Capece rent richting de bal. Wiącek verovert de bal door een tackle van achteren. Restilla is nu in balbezit. Restilla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Restilla probeert naar een medespeler te passen. Wiącek is nu in balbezit. Wiącek passt de bal met de wreef. Bobkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobkowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Di Pratola trapt de bal weg. Capece kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Faita de bal onder controle te krijgen. Bobkowski is nu in balbezit. Bobkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cavalli Impotenti 79%, F.C.CALIFFO 21%.
Cavalli Impotenti - F.C.CALIFFO 0:8