Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Lampadina Cavalli Impotenti
424 ^^ Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten average
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


20e minuut.
Babolcsay geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Acciaio de bal onder controle te krijgen. Zedda kopt de bal weg. Acciaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Acciaio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Acciaio rent richting de bal. Babolcsay onderschept slim de pass. Babolcsay geeft een lange en hoge pass. Kraś is nu in balbezit. Kraś haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Lampadina - Cavalli Impotenti 1:0

32e minuut.
Zwijacz is nu in balbezit. Kraś rent richting de bal. Zwijacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraś is nu in balbezit. Kraś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Zwijacz rent richting de bal. Kraś is nu in balbezit. Zwijacz rent richting de bal. Zwijacz haalt uit met een fantastische trap. Di Pratola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Walaszkowski speelt de bal door. Zwijacz rent richting de bal. Kraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraś schiet op doel. Di Pratola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Lampadina - Cavalli Impotenti 2:0

44e minuut.
Łatuszyński probeert de bal met de borst te controleren. Acciaio rent richting de bal. Ciampi bereikt de bal nog maar net als eerste. Acciaio onderschept slim de pass. Acciaio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gromowski bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Lampadina 39%, Cavalli Impotenti 61%.
Dinamo Lampadina - Cavalli Impotenti 2:0

47e minuut.
Kutina geeft een hoge lob. Inworp. Capece met een snelle inworp. Acciaio is nu in balbezit. Acciaio schiet op doel. Gromowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Zedda probeert naar een medespeler te passen. Vannella is nu in balbezit. Vannella geeft een lange en hoge pass. Acciaio heeft problemen om de bal te vangen. Acciaio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Gromowski probeert naar een medespeler te passen. Zwijacz is nu in balbezit. Sernese bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraś onderschept slim de pass. Kraś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Łatuszyński probeert de bal aan de voet te houden. Kutina is nu in balbezit. Kutina geeft de bal voor. Merighetto rent richting de bal. Merighetto schiet op doel. Gromowski bokst de bal weg.

85e minuut.
Capece bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciampi verovert de bal door een tackle van achteren. Ciampi speelt de bal door. Acciaio rent richting de bal. Acciaio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Zwijacz rent richting de bal. Kraś is nu in balbezit. Zwijacz is nu in balbezit. Kraś rent richting de bal. Kraś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Lampadina 58%, Cavalli Impotenti 42%.
Dinamo Lampadina - Cavalli Impotenti 2:0