Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.CALIFFO Barbagianni FC
WINGS Tactiek 352
55% Balbezit 45%
24% Spel op eigen helft 76%
33 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 22.2
very good Schieten weak
adequate Passen weak
good Verdedigen poor


4e minuut.
Amatore is nu in balbezit. Pelliccia verovert de bal door een tackle van achteren. Pelliccia probeert naar een medespeler te passen. Bobkowski heeft problemen om de bal te vangen. Bobkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Amatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Restilla onderschept slim de pass. Restilla met een sublieme pass. Daar is Bobkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ghizzardi rent richting de bal. Pelliccia verovert de bal door een tackle van achteren. Pelliccia draait met de bal, schiet en ... Busti bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.CALIFFO - Barbagianni FC 1:0

10e minuut.
Daar is Magistro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bocaletti speelt de bal door. Bobkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.CALIFFO - Barbagianni FC 2:0

18e minuut.
Bobkowski is nu in balbezit. Bobkowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ghizzardi de bal onder controle te krijgen. Pelliccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelliccia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Klungelig pakt Restilla de bal. Restilla passt de bal in één keer door. Pelliccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelliccia haalt uit met een fantastische trap. Busti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Restilla probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bobkowski de bal. Ghizzardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobkowski onderschept slim de pass. Bobkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.CALIFFO - Barbagianni FC 3:0

26e minuut.
Restilla met een sublieme pass. Bocaletti is nu in balbezit. Bocaletti passt de bal zonder na te denken. Bobkowski rent richting de bal. Bobkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.CALIFFO - Barbagianni FC 4:0

28e minuut.
Restilla onderschept slim de pass. Restilla speelt de bal door. Bobkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.CALIFFO - Barbagianni FC 5:0

30e minuut.
Zurri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pelliccia rent richting de bal. Pelliccia passt de bal zonder na te denken. Bobkowski rent richting de bal. Bobkowski schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Klungelig pakt Zurri de bal. Zurri geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Amatore de bal onder controle te krijgen. Bobkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bobkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobkowski heeft problemen om de bal te vangen. Bobkowski passt de bal met de wreef. Restilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Restilla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Maccarone speelt de bal door. Nowaczek rent richting de bal. Nowaczek speelt de bal door. Daar is Restilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Restilla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Restilla onderschept slim de pass. Restilla probeert naar een medespeler te passen. Bobkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobkowski haalt uit met een fantastische trap. Busti probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.CALIFFO 22%, Barbagianni FC 78%.
F.C.CALIFFO - Barbagianni FC 5:0

47e minuut.
Restilla verovert de bal door een tackle van achteren. Restilla passt de bal zonder na te denken. Bobkowski heeft problemen om de bal te vangen. Bobkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.CALIFFO - Barbagianni FC 6:0

52e minuut.
Zurri speelt de bal door. Restilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Restilla passt de bal met de wreef. Bobkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobkowski schiet op doel. Busti bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Follis met een sublieme pass. Bocaletti geeft een lange en hoge pass. Restilla kopt de bal weg. Bobkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Bocaletti is nu in balbezit. Bocaletti probeert naar een medespeler te passen. Pelliccia rent richting de bal. Restilla is nu in balbezit. Restilla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Bocaletti speelt de bal door. Restilla is nu in balbezit. Restilla passt de bal zonder na te denken. Pelliccia rent richting de bal. Pelliccia haalt uit met een fantastische trap. Busti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Follis geeft de bal voor. Inworp. Bocaletti met een snelle inworp. Restilla is nu in balbezit. Restilla geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Restilla probeert de bal met de borst te controleren. Restilla passt de bal in één keer door. Bobkowski is nu in balbezit. Bobkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.CALIFFO - Barbagianni FC 7:0

72e minuut.
Bocaletti speelt de bal door. Pelliccia is nu in balbezit. Pelliccia passt de bal zonder na te denken. Bobkowski is nu in balbezit. Bobkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Restilla passt de bal met de wreef. Pelliccia rent richting de bal. Pelliccia passt de bal zonder na te denken. Bobkowski rent richting de bal. Bobkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Follis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobkowski onderschept slim de pass. Ghizzardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bobkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.CALIFFO - Barbagianni FC 8:0

79e minuut.
Pelliccia passt de bal in één keer door. Bobkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghizzardi begaat een overtreding. Bobkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Restilla komt bij de bal en schiet. Busti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ghizzardi heeft problemen om de bal te vangen. Follis rent richting de bal. Bobkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bobkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.CALIFFO - Barbagianni FC 9:0

87e minuut.
Busti trapt de bal weg. Zurri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurri speelt de bal door. Bobkowski rent richting de bal. Bobkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Maccarone is nu in balbezit. Restilla onderschept slim de pass. Restilla met een sublieme pass. Pelliccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelliccia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.CALIFFO 25%, Barbagianni FC 75%.
F.C.CALIFFO - Barbagianni FC 9:0