Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Casorezzo CSI Massino
433 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Beraldo probeert de bal aan de voet te houden. Bordon rent richting de bal. Bordon met een sublieme pass. Zotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zotti schiet op doel. Urru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Scintu passt de bal in één keer door. Daar is Moscardelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giugni rent richting de bal. Petruzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruzzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Costarella rent richting de bal. Chiodi onderschept slim de pass. Chiodi speelt de bal door. Klungelig pakt Petruzzi de bal. Petruzzi draait met de bal, schiet en ... Albertino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Daar is Moscardelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moscardelli speelt de bal door. Chiodi speelt de bal door. Petruzzi is nu in balbezit. Petruzzi draait met de bal, schiet en ... Albertino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Fontani is nu in balbezit. Fontani probeert naar een medespeler te passen. Petruzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruzzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Casorezzo - CSI Massino 0:1

42e minuut.
Moscardelli is nu in balbezit. De Lorenzo verovert de bal door een tackle van achteren. Moscardelli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Moscardelli krijgt een gele kaart. De Lorenzo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Giugni zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Casorezzo - CSI Massino 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Casorezzo 58%, CSI Massino 42%.
AC Casorezzo - CSI Massino 0:2

52e minuut.
Storti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giugni is nu in balbezit. Giugni met een sublieme pass. Petruzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruzzi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Moscardelli is nu in balbezit. Giugni onderschept slim de pass. Petruzzi is nu in balbezit. Petruzzi draait met de bal, schiet en ... Albertino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Casorezzo - CSI Massino 0:3

59e minuut.
Bordon probeert naar een medespeler te passen. Petruzzi rent richting de bal. Petruzzi haalt uit met een fantastische trap. Albertino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Bordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Zotti rent richting de bal. Zotti passt de bal in één keer door. Bordon is nu in balbezit. Bordon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Besletti probeert naar een medespeler te passen. Bordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordon schiet op doel. Urru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Casorezzo - CSI Massino 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Casorezzo 47%, CSI Massino 53%.
AC Casorezzo - CSI Massino 1:3