Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Lampadina AC Casorezzo
424 ^^ Tactiek 433
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Kairath speelt de bal door. Daar is Kraś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bessone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordon verovert de bal door een tackle van achteren. Bordon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Daar is Kutina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kraś rent richting de bal. Kraś met een sublieme pass. Saccardo rent richting de bal. Saccardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Lampadina - AC Casorezzo 1:0

25e minuut.
Kraś passt de bal zonder na te denken. Kutina rent richting de bal. Kutina probeert naar een medespeler te passen. Shuhevch is nu in balbezit. Shuhevch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Babolcsay geeft een hoge lob. Álvarez Cudeiro kopt de bal weg. Bessone geeft een hoge lob. Shuhevch bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuhevch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Lampadina 40%, AC Casorezzo 60%.
Dinamo Lampadina - AC Casorezzo 1:0

46e minuut.
Álvarez Cudeiro is nu in balbezit. Álvarez Cudeiro speelt de bal door. Turcinovich rent richting de bal. Saccardo onderschept slim de pass. Saccardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Zotti speelt de bal door. Besletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruszczyc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruszczyc krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Beraldo rent richting de bal. Beraldo geeft een lange en hoge pass. Bordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordon draait met de bal, schiet en ... Gromowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Cifone verovert de bal door een tackle van achteren. Kairath is nu in balbezit. Ressa probeert naar een medespeler te passen. Kairath is nu in balbezit. Kairath geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Daar is Álvarez Cudeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Álvarez Cudeiro geeft een lange en hoge pass. Scintu geeft een hoge lob. Bordon is nu in balbezit. Bordon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Besletti onderschept slim de pass. Besletti geeft een lange en hoge pass. Bordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordon draait met de bal, schiet en ... Gromowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo Lampadina - AC Casorezzo 1:1

80e minuut.
Kraś rent richting de bal. Babolcsay is nu in balbezit. Babolcsay passt de bal met de wreef. Shuhevch rent richting de bal. Shuhevch schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Inworp. Álvarez Cudeiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buonocunto is nu in balbezit. Kairath onderschept slim de pass. Kairath geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Lampadina 41%, AC Casorezzo 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dinamo Lampadina - AC Casorezzo 1:1